събота, 6 януари 2018 г.

Rose Rio Face Scrub

        Българските производители през последните години напреднаха доста в развитието си и вече на пазара има доста продукти, които могат да се мерят с висок клас или са наравно с два пъти по-скъпи от тях. Например Nat' Aura. А цените им са съвсем прилични, дори бих казала ниски. Едно кремче за ръце струва колкото кафе/шоколад. :) Не е за пренебрегване обаче, че повечето дами не понасят аромата на рози. Често това е причината да не се харесват и купуват козметичните продукти. Аз също не я понасях допреди няколко години, но приятелка някак ме накара. С отзивите си и колко красиво ухаят.... без да искам почти се влюбих. Не очаквайте да се случи и при вас, но пробвайте и може да откриете своите. Има прекалено много марки и с различни аромати. Някои са коренно различни и променени със съвременни, сравнени с розовия мирис от мускалчетата.
          Днес ще ви говоря за скраба за лице на Rose Rio, който има доста автентичен и запазен аромат на рози от едно време и е със 100 % органична розова вода. Не е супер маслен и наситен, но е много приятен. Хем се усеща и глези сетивата, хем не се натрапва.



            Тубичката му е много симпатична и свежа с изрисуваната роза и зеленото листо. А картонената кутийка е голям плюс. Малко са бюджетните марки, които предлагат измиващите си продукти в допълнителна опаковка. Цената му беше смешна. Поръчах го случайно от beautyshop.bg за 4 лв. Реших да си допълня дребна поръчка с нещо и попаднах на него. Оказа се добро попадение.


         Освен приятния аромат, ме изненада и с фините си, но достатъчно груби за перфектен масаж частици. Напомня ми на гомажа с кайсия на Yves Rocher (той е с идея по-едри обаче) и триците на Христина с кокос, може би е посредата. Наподобяват ситна сол и не се усещат веднага при допир, а когато започнете да разнасяте по кожата. Ексфолиират доста добре, но не зачервяват и дразнят. Не оставят чувство за сухота и опъване. Кожата е чиста, подхранена и свежа. Носа при мен се бели през зимата обикновено и имаше люспички след скраба, но не го отчитам като минус за продукта. Просто моята кожа е такава.


         Черни точки и себума от порите не очаквайте да почисти в дълбочина, но като ежедневен продукт или за през ден, е чудесен. Моята суха кожа го хареса и определено бих повторила.


         В състава не виждам нищо притеснително, само по-дългия срок на годност ме озадачава.



Няма коментари:

Публикуване на коментар