понеделник, 28 октомври 2019 г.

Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation "Natural"

              Сред дрогерийните марки с декоративна козметика, вече се намират продукти с много добро качество. Дори понякога по-високо от някои high end брандове. Признавам си, че по тази причина много рядко бих плащала големи суми и в блога ви споделям главно за бюджетни попадения. Може би парфюмите и палитрите са ми слабост, но от ароматите последните години рядко излиза нещо стойностно и също предпочитам нискобюджетни. Заг Зодиак и Гиза правят страхотни!
               Днес обаче ще ви говоря за един продукт от високия клас, който ме спечели и ако ми се инвестира в тониращ крем, определено бих го купила. Става дума за Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation Sun Kissed, Healthy Glow в цвят Natural.


                Terracotta е лятната колекция на марката и всяка година пускат по нещо лимитирано в нея (парфюми, пудри, бронзанти), но всъщност мисля че този фдт е част от регулярния асортимент и можете да купите през цялата година. Редовната му цена е 99 лв или поне толкова беше преди месец в оторизиран магазин. В сайта на Дъглас виждам, че е 105 лв сега.



              Рядко продукта оправдава напълно обещанията на производителя и прави всичко, описано като качества. При този обаче, с ръка на сърцето мога да потвърдя че наистина:
 
                     - изравнява тена чудесно като стои супер естествено,
                     - усеща се като грижа и хидратира нежно,
                     - създава ефект целуната от слънцето кожа,
                     - ухае на лято и на луксозен крем, без да е натрапчиво.

               Формулата е като на гъст крем-фдт, който се нанася изключително лесно и аз лично изпитвам удоволствие да ползвам пръстите си с него. С четка също е ок, но цвета се адаптира по-лесно и по-хубаво от топлината на ръцете ви. Natural е цвят в топлата гама и жълт на пръв поглед, но върху моята кожа се слива идеално и изглежда точно като здравословно придобит тен. Сякаш сте ходили за 2-3 дни на плаж и ви е хванало слънцето точно колкото е необходимо. Приятен загар с естествено сияние и отпочинала кожа. Свежа и подхранена, с топъл вид.


              Не се набива в порите, не подчертава сухи участъци и не прави ефект маска. Трудно бихте прекалили. Кожата е по-хидратирана, все едно сте нанесли хубав крем и сте я обгрижили. Нанесла съм повечко количество на суоча по-долу, за да видите реално нюанса и на следващата след преливане колко добре се адаптира.



                Ползвах фдт-ена в края на август и септември, когато времето беше доста топло все още и нямах никакъв проблем с трайността. Единствено следобяда челото и носа ми лъсваха съвсем леко, но това се случва и с други. Не харесвам силни матиращи пудри, предпочитам с деликатен блясък и фиксиращи средно. Ружа, контура и хайлайтъра си остават до край. Не оксидира. Нося го и в момента, когато вече температурите са по-ниски. Държи се отлично и макар да е топъл цвят, работи без забележка.
                Лицето ви е като кадифе на допир и с много приятен загар. Сивкавия тен и уморен вид са свалени буквално. Не очаквах да остана толкова впечатлена от ефекта, но е факт че от ниския клас не съм попадала на подобен до момента тониращ крем. Като се има предвид и че са ми нужни 2 помпички, би стигнал за поне половин година, така че инвестицията си струва. А и голям плюс е наличието на SPF 20. Аромата носи истинска наслада и въобще не мога да намеря нито един недостатък!
               Ако до тук не съм успяла да ви убедя колко и какво точно прави Joli Teint Beautifying Foundation, вижте снимките без и с нанесен продукт. Ще разберете защо си струва парите. ;)




               Ако искате здравословен тен и сияйна кожа през цялата зима, непременно пробвайте този продукт при наличие на цвят, който ще ви пасне. Сигурна съм, че няма да останете разочаровани. За дами с мазна кожа и повече недостатъци обаче, може би не е най-доброто. Но ако сте с нормална към суха и през лятото комбинирана, каквато е моята, смело тествайте!


Няма коментари:

Публикуване на коментар