събота, 19 октомври 2019 г.

Pastel Nude 762 Kind

             Тенденциите последните година и дори две, са за минималистичен грим, пастелни цветове и нюд маникюр. Колкото по-естествени сте, толкова по-добре. И комбинациите с натурални нюанси са доста по-практични, позволяват да се развихрите. Затова и аз често напоследък започнах да посягам към изчистени визии, в които няма много цветни елементи и принтове по дрехите. Нося повече часовници и бижута, а ако съм с рокля на цветя или други мотиви, обувките и чантата избирам едноцветни. В такива дни се спирам на много изчистен маникюр. Днес ще ви покажа точно такъв.


               Купих си този лак на Pastel преди седмица от Одрин и се оказа страхотен - подтона му е неутрален, нанася се с лекота, отива на всичко и нося вече 6 дни! Golden Rose предлагат подобни нюанси от Color Expert и минитата wow!



              Ако имате нужда от разнообразие и не ви се сменя лака на всеки 2 дни, определено нюдовете помагат. Спестяват време, а и не се виждат толкова ожулените връхчета като с червените цветове.


                 И понеже знам, че съм си сврака - лепнах малък акцент на безименните. Светъл бежов шимър с леки розови оттенъци. Напомня розово злато, но не е натрапчив.


             Блясъка е на Twenty One No. 33 - марката е на дрогерии Лили и струват около 1,50 лв. На един слой е прозрачен, но аз нанасям по два и виждате колко добре изглежда. Има лека прозрачност и в това му е чара.


              А вие какви цветове избирате за маникюра този сезон?


Няма коментари:

Публикуване на коментар