понеделник, 21 октомври 2013 г.

Essence Longlasting lipstick 07 Natural Beauty

    Преди около месец на пазара се появиха новите дълготрайни червила на немската марка Essence. Налични са  в 10 цвята и са в симпатична изчистена черна опаковка с "пръстенче" посредата, показващо съответния нюанс на червилото. В началото харесах половината, но в последствие реших, че не ми трябва никое. Не заради нещо друго, а защото имам всички желани цветове вече.

http://www.innenaussen.com/2013/08/essence-long-lasting-lipstick-review-swatches.html 

   В крайна сметка се сдобих с едно съвсем случайно - 07 Natural Beauty (четвъртото на горната снимка от дясно на ляво). Приятен розов нюд е и има добра покривност.




 
    Перфектно е за ежедневен грим и когато бързате, нямате време и огледало пред себе си. Противно на разбиранията за дълготрайни червила, които би трябвало да са по-сухи, това е точно обратното. Меко и хидратиращо. За сметка на това и съвсем не е трайно или поне върху моите устни. След изядено пакетче солети и дъвчене на дъвка, изчезна от-до. А без никакво ядене издържа около 2 часа. Във ветровито време пък ми се струпа във вътрешната страна на парцали.


    Малко съм разочарована честно казано, очаквах повече. Имам червеното от коледната колекция на марката за 2012 и е повече от чудесно, но това е друга бира явно. Моя приятелка пък остана много доволна от тях, затова си и купи 3. Всичко е индивидуално, затова че ако ви харесват цветовете - пробвайте! Може да се окажат подходящи за вас и да ви издържат повече, отколкото на мен. Струват 5,90 лв.





4 коментара:

  1. Много ги гледах с идеята да взема поне едно, но до придобивка не стигнах - имам имам желаните цветове, а и "Есенс + дълготрайно червило" не могат да съществуват в едно изречение :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хаха, много си права! Напълно съм съгласна, червилата на Golden Rose са по-дълготрайни :)

      Изтриване
    2. Абе не е точно така - от Home Sweet Home колекцията имам червеното и дори след стабилно ядене стои като току що нанесено. Явно обаче тази серия не са я формулирали като хората.

      Изтриване
    3. Аз също не съм съгласна с това твърдение. Имам 3 червила от серията и наистина са дълготрайни при мен (едното издържа и тест на сватба - наложи се само 1 път да го подновя). При мен имат лек стейн ефект. Любимо ми е Wear berries!. Почти не съм носила нищо друго откакто го взех.

      Изтриване