неделя, 20 октомври 2013 г.

Oriflame Lip Impact Crayon "Electric Red"

    Преди няколко месеца, за да не изостават и Орифлейм пуснаха от т.нар. чъбита. Аз естествено подминах, както и всички други на пазара. Бледия цвят, който вадеха Ревлонските тотално ме отказа от проби на други. След няколко мнения по-късно обаче и снимки на съфорумки, се навих да взема един, макар да знаех за отзивите за трудно острене (понеже е от пластмаса). Доста дълго се чудех кой цвят да избера, защото вече имам от всичко сякаш и не ми се трупат еднакви. В крайна сметка взех ярко червеното/коралово с име "Electric Red".



    Наистина мненията, че са по-различни от останалите, а именно много покривни, се оказаха верни. С едно докосване дават наситен цвят и страхотен блясък на устните. Консистенцията им също е супер. Между балсам и крем, усещането е много приятно и не изсушават устните. Очаквах да се изяждат бързо, но не. При мен издържа 3 часа без никакъв проблем. Нанесох в 8 без 15 (сутринта преди да излезна) и в 12:15 си стоеше още. Естествено не толкова лъскав и като току що нанесен, но си беше на мястото и не изтрит във вътрешната страна на устните.
След това седнах да обядвам и се наложи да подновя като приключих. Останалото след хранене - лек цвят по контура. Доволна съм и не съжалявам, че го взех. Все още обаче не съм го острила, но идните дни ще го направя и ще допълня мнението си.
    Като разлика с Ревлонските бих казала, че свършват по-бързо. Помня отзивите за тях, че момичетата ги ползват доста дълго време и върха им едва е затъпен. Тези обаче с 3 нанасяния вече искат подостряне, най-много 4. Може би, защото са по-меки и покривни.
    Цената, за която го поръчах е 5,90 лв.






     Ако наличните острилки се справят с него, с удоволствие бих взела и още 2 цвята. Като усещане, пигментираност и трайност ми харесват много!

3 коментара:

  1. Супер изглежда, но наистина ли тази дебела пластмаса трябва да се остри? На мен ми изглежда направо невъзможно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, трябва. Току що пробвах и нямаше никакъв проблем. Използвах една двойна острилка на Орифлейм. Много лесно, буквално с едно завъртане на молива стана, но понеже самото "сърце" е меко, цапа. Естествено може да се почисти след това.

      Изтриване
  2. "електрическо червено" - хах, отива му :-)

    ОтговорИзтриване