четвъртък, 28 декември 2017 г.

SNB Lacquer "Искрен"

      Българската марка SNB събра доста фенове през последните 3-4 години. Предлагат се от starnails, ако не са ви познати и са 3 Free. Освен с лаковете си, марката се слави и с хубави лосиони за ръце и тяло, ексфолианти, бързосъхнещия им топ, масла за кожички и продукти за педикюр. Имат и всякакви аксесоари за професионалн употреба.
       Не мога да кажа че съм пробвала много от тяхното производство, но за момента съм взела няколко лака за проба и днес ще ви покажа прекрасния Искрен. Разкошно вишневочервено със завършек желе, в което има ситни брокатени частици.




       На първия слой е малинен буквално, но с втория се получава този прекрасен тъмен червен нюанс на снимките. Има лека прозрачност и смятам че точно това го прави очарователен. Нанася се с лекота и като масло. Съхне сравнително бързо.





       Самостоятелен не е толкова красив, затова задължително нанесете топ лак. Аз сложих от бързосъхнещия на марката и резултата е сочна и току що измита вишна, която блести от слънчевите лъчи. :)



          Редовната цена на лаковете е 12 лв, но покрай черния петък бяха намалени по 4,40 лв.
Заслужават си обаче и сайта на марката, има едни от най-достоверните снимки. Погледнете тук Искрен и вижте моите, кажете ми не са ли почти идентични?


         Пробвали ли сте нещо на SNB и какви са ви впечатленията?

Няма коментари:

Публикуване на коментар