неделя, 16 февруари 2020 г.

Nina Ricci Rose Extase EDP

             В най-червения, любовен и сладък месец, ви представям един много сочен, розов и привлекателен аромат на Nina Ricci, който носи името Rose Extase. Розова бутилка, розови мисли и розов аромат. Няма по-добро описание за него. Той крещи любов, чаровни усмивки, пенливо вино, сладки плодове и щастие.


             Розовия Екстаз започва със сочни сладки червени боровинки и малини, които са душата на аромата и остават почти докрай. Усещат се през цялото време и са точно толкова сладки и вкусни, колкото да те карат да мечтаеш за топлото лято и ароматните малинови градини. Да, напомня много на този период от годината и за вкусните малки плодчета, които са супер ароматни и сладки. Но и нискокалорични. Няма гурмета и захаросани бонбони. :)


              Колкото момичешки и секси, толкова и смел, харизматичен е. Представете си млада дама с пенсил пола, перфектна прическа и нежен грим. Тя е възпитана и знае как да се държи, обноските й са силно премерени, червилото подчертава естествената й красота. Дама с характер и нежна външност. Някак напомня на Кейт Мидълтън, която едва ли носи подобни парфюми и все пак има грациозност в тази розова бутилка!


             Rose Extase има вкус на копринено сладко, на луксозен конфитюр от страстни рози и малини, с който обилно поливате парче вкусен чийзкейк. Маслената му бисквитена основа описва идеално ваниловата база тук. Мека, премерено ароматна и сладост, от която няма да ти се отвори зверски апетит. Не си представяйте лекота и деликатност, нито пък че ще получите главоболие. Тази ретро бутилка ще напомня за себе си през целият ден. Шлейфов и с отлична трайност в студовете. Достатъчно премерен и красив, женствен, елегантен дори.


             Амбровата нотка и муска тук са надълбоко и не очаквайте да ги усетите ясно. Те са като фона за един пейзаж. Не го забелязваш, но ако го няма - нищо не би било същото. Без тях нямаше да има тази уравновесеност между сладост и лукс. Те правят парфюма с такова излъчване - кокетно и жизнерадостно. На млада дама и момиче от порядъка на 20-25, би стоял отлично. Знаете обаче за ароматите възраст няма и ако ви харесва как стои върху вас, го носете с удоволствие!


                 Ако сте пробвали или имате класическия L'Extase и търсите прилика - тук такава няма. Много различни са! Екстаза клони към гурме и е с повече ванилия, амбър, пачули. Има и карамел. Той е майката, ако мога така да се изразя. Властен, силен и оставя запомняща следа. Няма как да бъде друго и да стане грешка. Жената, носеща го е със самочувствие, нахална и няма задръжки. Знае какво иска и как да го постигне. А Rose Extase е голямата й дъщеря, която се учи и има добър пример. ;)


Няма коментари:

Публикуване на коментар