вторник, 14 декември 2021 г.

Bonilash - серум за растеж на мигли

             Преди 2 месеца при мен отново пристигна познатия ми вече серум на Bonilash, за който съм ви говорила и преди. Останах много доволна тогава и реших отново да приема отправеното предизвикателство и да включа в рутината си за по-гъсти и дълги мигли Bonilash. Както знаете, аз предпочитам естествените методи и за добри резултати, си трябва постоянство. Независимо дали става дума за бяла козметика, антицелулитни продукти, сваляне на кг или в случая за растеж. Но с този серум си струва да сте търпеливи. Резултатите започват да се виждат след първите 4 седмици, а след цели 8 при мен разликата е осезаема. Точно както беше и предния път. 


              Ако и вие мечтаете за гъсти, дълги и извити мигли като на кукла, значи Bonilash е точно за вас. Минал е през редица клинични проучвания, които потвърждават резултатите. Ще се убедите и вие, ако му дадете шанс.


               Основното вещество, което стимулира растежа е Биматопрост. Той оказва положително влияние върху дължината и плътността, както и върху броя на миглите. Действа директно от корена като раздразва фоликула и активира растежа му. Стимулира образуването на нови мигли. Съдържа още и урея, глицерин за овлажняване, копринен протеин за блясък, биотин за подхранване и пантенол.


                   Какво да очаквате от него? Обещанията са следните:

  • Стимулира растежа на миглите;
  • Сгъстява и придава обем на миглите;
  • Подсилва естествения цвят на миглите;
  • Възстановява, хидратира,
  • Подхранва миглите;
  • Предотвратява прекомерното падане на миглите;
  • Подходяща грижа след използване на изкуствени мигли;
 
                Как и кога се използва?
          
            Нанася се веднъж на ден. Когато почистите грима си, вечер преди лягане, нанесете с четчицата по линията на миглите на горния клепач. Ще усетите леко пощипване за секунди, след което ще забравите че сте го нанесли. Няма зачервяване и друг дискомфорт.

              Какво забелязах аз след първия месец, и какво след вече близо 2 месеца употреба. При изминалите 4 седмици започнаха да стават по-гъсти в основата и видях извивка, която до момента не съм имала. Много по-лесно и бързо оформях със спиралата. Без втори слой и да губя минути в разделяне. Ето как изглеждаха миглите преди да започна "курса":


                  Можете да видите тук на едно око със и на друго без спирала:


                Нека отбележа, че започнах и ще завърша с две спирали, които отворих точно преди да започна употребата на серума. Така ще можете да придобиете максимално добра представа какъв е действителния резултат. Или отново да повторим - така изглеждат след първия месец миглите:


              А след близо 2 месеца, сами можете да се убедите от снимките, че са значително по-дълги, сгъстени и повдигнати от корена. Освен това са и извити дори без спирала. А когато сложа такава, без да преувеличавам - опираха до веждите и в стъклата на някои от очилата ми.

                Продъжавам да нанасям серума всяка вечер, вече близо трети месец и съм очарована от резултатите. Не очаквах толково бързо да се случат нещата. Нямам търпение да ви покажа как изглеждат в момента и колко кукленски е погледа ми. :)              За повече информация, посетете сайта на марката тук
 
              * Поста е в сътрудничество с екипа на Bonilash.

Няма коментари:

Публикуване на коментар