вторник, 10 юли 2018 г.

Makeup Revolution Blushing Hearts Triple Baked Blusher

             Makeup Revolution е позната марка на повечето от Вас с бюджетните си дрогерийни продукти и най-вече копията на Шоколадовите палитри на Too Faced. Предлагат и доста в неутралната гама, но по нашите ширини я няма налична във физическите магазини. За щастие в някои бг сайтове е заредена, затова и не ми е гузно да ви споделя за тези три хайлайтъра днес. Наличните 10 + в чекмеджето ми, не ме смутиха да поръчам поредния и така покрай колежка и позната, си взех един за проба. За мен оставих "Peachy Pink Kisses", но носих и другите 2, така че направих суочове за сравнение.
          

              Blushing Hearts Triple Baked Blusher/ Highlighter поръчах от parfimo.bg за 12 лв всеки. Картонените кутийки си имат и целофан отвън, така че може да сте сигурни че никой няма да го е ползвал. Отваряйки го, от вътрешната страна на кутията имат лек отпечатък от продукта, вероятно защото е по-висок или са го направили така, за да е сигурно че не би се счупил лесно. Но не бих го отбелязала като минус.



           Гледах доста суочове преди да избера, но истината е че според мен всички стоят почти идентично като се блендират върху кожата. Единствено Goddess of Faith изглежда сякаш наистина в златистата гама, но повече клони към шампанско и на мен ми напомня MAC "Soft and gentle". Peachy Pink Kisses е в прасковената гама, а Iced Hearts в студената и е розов фрост. С него не успях да си намеря снимките на лице, но съм направила сравнения и на трите цвята, за да прецените дали има голяма разлика за Вас.


            Твърдопечени са, но са силно пигментирани и много лесно се отнема пигмент без нужда от натиск. Маслени са на допир буквално. Не се разпрашват и се работи много лесно с тях. Нанасяла съм го с 2 различни четки и винаги преливането на кожа става за секунди. Позволяват напластяване и това ги прави чудесни, защото можете да контролирате без усилия в зависимост какъв ефект желаете. Дали заскрежено сияние или метален финиш. :)


             Единственото, заради което им пиша минус и като цяло на марката, е състава. Диметикона и парабените не ми се нравят, но все пак са по-добър вариант от китайска козметика. Не съм имала никакви проблеми с кожата. Хубавото е, че се нанасят над крем, фдт, пудра и допира с лицето е по-лек. Та, определено са си попадение. Аромат има, долавя си се химийка, но само когато допрете нос до тях.
            Трайността им също не е никак лоша. Носих ги когато не беше толкова топло, както и сега на около 30 градуса. В края на деня преди да сваля грима, определено има избледняване, но не стоят на петна и си стоят на мястото. А цената им е ниска и си заслужават според мен, ако търсите нещо евтинко. Макар в дрогерията често да се появяват нови, хубавите са почти винаги са от лимитирани и труднооткриваеми колекции, та тези на Makeup Revolution в това отношение имат плюс.


             Аз обикновено си смесвам продукта и така получавам долу горе като цвета в средата.


             Peachy Pink Kisses стои страхотно сега през лятото, защото си пасва с всички червила и бронзиращи пудри. А дали ще съм с прасковен или розов руж, няма значение.



              Както виждате, пигмента е много силен и според мен са подходящи за озаряване вътрешния ъгъл на окото или подвижния клепач. Опушени с някакъв светъл тоуп цвят, прасковено или розово с малко peanut butter, ще се получи идеално.



            Goddess of Faith е за онези от Вас, които търсят неутрален нюанс. И само той всъщност се води хайлайтър, но аз не бих ползвала горните 2 за ружове. Прекалено светли са!



            Който и от трите да изберете, съм сигурна че ще останете доволни. Стига да си падате по силния блясък и да не сте с твърде мазна кожа. Макар че колежката, за която го избрах, е с такава през лятото и въпреки това го хареса много.


              Ето как стои при нея напластен:


            Peachy Pink Kisses, нанесен със setting четката на Real Techniques по-умерено:




             Общото ми впечатление за хайлайтърите е много добро и не съжалявам, че го взех за проба. Освен ниската цена, количеството ще стигне за доооста дълго време и със сигурност ще си оправдае покупката. Вие ползвали ли сте някой от Triple Baked Blusher и доволни ли сте?


Няма коментари:

Публикуване на коментар