понеделник, 18 декември 2017 г.

Twenty One Nail polish 34 - коледното зелено

       След красивия бежоворозов шимър (No. 33), не можах да се сдържа и реших да се лакирам с другия цвят, който си взех миналата седмица от новите лакове на Лили - Twenty One. Всяка година през декември, нося задължително такова зелено, червени, златни, сини и сребърни блестящи нюанси. Затова и нямах търпение да сложа 34 номер, който не ме заблуди и се оказа разкошен! Ако сте виждали Emerald Sparkle (China Glaze) или Meet me under the Mistletoe (Orly) и ги харесвате, вероятно ще искате да обърнете внимание и на този лак. Заслужава си да се купи за тази цена.





           Базата му е точно такова зелено, каквото е и коледното дръвче. В Emerald Sparkle има нещо ярко, което го отличава и горепосочения Orly, се доближава повече в това отношение. Интересното в 21 са фините глитър частички, които са холограмни. Не блестят обаче като лаковете с такъв завършек, а проблясват супер празнично и са точно като светлините на запалена елха. Ту се скриват, ту се показват.


           Нужни са му 2 слоя, за да покрие напълно и да стане дълбок. Макар частичките да не са шимър, само един пласт от средноплътен гел топ лак (аз ползвах Avon Mark Gel Shine), е достатъчен за заглаждане и изпъкване. Не закача и на пипане се усеща като крем. Точно това ми допадна в него, защото аз не обичам да ми дерат глитърите и да изпиват топовете.


         Направи ми впечатление и че съхне сравнително бързо самостоятелно, но естествено сам няма да е ок като трайност.


          Харесах си идея от instagram и опитах да я пресъздам, но както винаги не ми се получи особено заради дебелия ми връх на четката. Тънки клонки с играчки над тях, обаче ми носи настроение и смятам още 2 дни поне да остана.


          На безименния на дясната ръка реших да не рисувам отново и си нанесох 2 слоя от основния цвят, а отгоре тъмен скейл на Nfu-oh 52.


          Определено съм приятно изненадана от лака и ви го препоръчвам!


Няма коментари:

Публикуване на коментар