четвъртък, 9 юли 2020 г.

Avon Aloha Monoi Coconut & Tiare Flower

              Avon всяко лято пускат летни лимитки душ гелове и пяни, а също и парфюмчета, но тази ме изненадаха много със серията за тяло. Ако сте им клиенти отпреди повече от 10 год. и обичате кокос, вероятно си спомняте Tahitian Holiday? Онези двуфазни тоалетни води, които бяха в три разновидности и точно кокосовата на мен ми бе любима!

 
               Е, тазгодишната лимитка ухае почти 1:1 с нея и умирам от кеф. Съгласете се, че няма по-подходящ за сезон и морето мирис - кокос, тиаре и франджипани. Идеалния летен, плажен и ваканционен аромат. Затова си взех душ крема, скраба за тяло и лосиона. Триото ми носи страхотно настроение и с удоволствие ще си ги измажа до последната капка. Ухаят разкошно на кокосови орехи и тиаре, така че ще си представям как се излежавам на плажа всеки път, когато посягам към тях. :)


               Не само ухаят прекрасно, но и вижте колко красиви са опаковките им. Стикерите с тези лазурни цветове, кокосови орехи, палмови листа и усмихнати цветя тиаре..... те карат да мечтаеш за безкрайна почивка с много забавления и слънце. Още щом ги погледна и не ми е нужно да отварям капачето, за да си представя екзотичен остров.


               Душ крема Polynesian Paradise е стандартен и нищо уау - кремообразна, но не много гъста текстура. Много нежна и млечна е, не изсушава кожата и пяната е мека. Не очаквайте пухкава като при стандартните душ гелове. Прилича на мляко, което се топи при нанасяне и обгрижва.


                Ухае страхотно и не само, оставя усещане за свежест и чистота. След баня разбира се, че кокоса и тиарето почти ги няма, обаче от подобен продукт не мога и да очаквам друго. За мен удоволствието под душа е достатъчно.


                Дамите със суха кожа, ще имат нужда от лек лосион, но при мен в тези жеги не е задължителен. Няма опъване. Единствено краката предпочитам да мажа заради бръсненето.



                 Душ крема се предлага и в опаковка от 500 мл, има и пяна за вана 1 л. Вижте стр. 188 и 189, както и предходните два за цените. 
                Скраба е от Naturals и като крем - отново млечна текстура с фини частички, която почиства добре, но не прави силен масаж. Прилича на другите от тази серия и не е като захарните абразивен. Ако очаквате да свали мъртвата кожа, се насочете към вариантите от Спа серията. Те наистина жулят и ексфолиират.


               Този просто сваля нечистотиите, оставя почти скърцаща кожата, но в положителния смисъл. Не изсушава допълнително, не раздразнява кожата. Приемете го като душ гел с по-силни измивни свойства. Аромата е някак кремест и ненатрапчив.


                  Лосиона от същата серия и е с лека текстура, която се топи. Попива за 1-2 минути. Не съм от феновете точно на тези, именно защото не дават почти никаква хидратация. Тази година обаче толкова рязко скочиха температурите, че сутрин имам нужда от нещо такова лекичко и с водниста консистенция. Да се мацна за минутка и облека веднага.


                   Не лепне, не омазнява и уханието на кокос и тиаре... те изпраща директно на остров с много палми и коктейл в ръка. Не е супер силен и изкуствен, което пък за парфюма ви е идеално. Пръскам си с каквото ми е кеф, а лосиона до час изчезва и не се смесват ароматите.




                   За цената си от 3-4 лв, нямам никакви забележки и ще го изразходвам докрай! Парфюмче няма, но са пуснали спрейчета за тяло. Aloha Monoi напомня на Pinita Colada на The Body Shop, като тук кокоса е по-осезаем и липсва сочността на ананаса. Грижата е сходна със сорбето им. Предвид цената, определено бих ви препоръчала да пробвате Avon. В случай че ви е писнало от кокос, има и други 2 душ гела - Hula Hula Hibiscus и Fruity Margarita, които също не са никак лоши. Вижте и пяната за вана Traditional Lemonade - невероятна е и тя!


                   Нека ви покажа и нещо за стъпалата, които също не бива да пропускаме и се нуждаят от често ексфолииране. Взех си скраба с ананас и чаено дърво, който обаче малко ме разочарова. Ухае прекрасно и допълва продуктите за тяло, но е много слабичък.


                 Частичките са като сол, а не захарни. Почиства, но само толкова. За груба и напукана кожа, абсурд да свърши работа. Дори с пемза, няма да се справи. Оставам си фен на онзи с морска сол.


                   Текстурата му наподобява гел, така че ви е ясно колко отговаря на описанието. :)


                   И макар вече да съм ви го хвалила, отново показвам един от любимите ми скрабове за тяло - Planet Spa Greek Seas. Разкошен и супер ефективен!


                  Вие какви продукти обичате да ползвате през лятото и имате ли любимци?

Няма коментари:

Публикуване на коментар