вторник, 7 юли 2020 г.

Vandini Hydro & Sensitive Body Lotion

             Обичам да пробвам продукти за хидратация на тялото и когато видях, че Vandini имат нова линия и с веган състав, нямаше как да не си взема. Имах много любим лосион на Laura Vandini Pearl с частици за лятото преди години и тези веднага ми грабнаха око. Всъщност причината беше един от ароматите - виолетка! Обожавам как ухае и още щом я помирисах, го грабнах. Освен нея, купих и варианта с магнолия и бадемово мляко. Леко сладък и женствен, изключително красив и нежен! Има още 4 (Vitality - с цвят ванилия и масло от макадамия, Energy - с портокалов цвят и бабасу, Nutri - с розови венчелистчета, божур и арганово масло и Firming - с лотос, зелено кафе, кофеин и водорасли), както и душ гелове. Разделени са на типове кожа, така че можете да избирате не само по мирис, а и да се съобразите с вашите нужди.
              Виолетовия е за чувствителна кожа. С екстракт от виолетов цвят, оризово мляко и масло от шеа е. Абсорбира се бързо и не оставя мазни, лепкави следи. А уханието не е толкова бонбонено и пудрено, а цветно. Усеща се около час, но не пречи на парфюма.


                 Прави кожата мека и хидратира приятно, но не е подходящ за много суха кожа или ако просто харесвате по-богатите формули. Предвид изчистения състав, аромата също не се задържа дълго и това за лятото пък е добре дошло. Страхотен е за есента или пролетта.



                В случай че харесвате леко сладникави ухания с ядков акцент и по-хидратиращи формули, определено погледнете варианта Hydro Lotion. Той е с цвят от магнолия, бадемово мляко и хидро комплекс с алантоин. Неговата текстура също е лека и се абсорбира бързо, но е осезаемо по-богат. Оставя лек подхранващ филм, който обаче не лепне или изпотява допълнително. Просто прави нещо като защитна бариера на кожата и смятам че след слънце, би бил чудесен вариант.


               Консистенцията е пухкава и ефирна, разнася се за секунди и няма нужда от дълго масажиране. Няма бели следи и е удоволствие дори сутрин да го използвате.



           Успокоява и ароматизира приятно. Не ухае много сладко, а е типично елегантен и пролетен. Наподобява черешов цвят, но е по-топъл. Бадемовия акцент придава този привкус. От марката казват, че ако сте харесвали серията Pure на Aldo Vandini, ще заобичате и Hydro.
           Редовната цена в България е около 11 лв. В Лили ги намалят на 8 лв и не са за пропускане. Душ геловете са на промо цена този месец. Страхотно допълнение са и към някой подарък. В чужбина се предагат повече продукти, но нямам представа дали тук има всичко. По-скоро са само лосиони и душ гелове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар