сряда, 2 юли 2014 г.

Refan Yogurt and Elderberry Body Scrub

  От край време слушах за ексфолинтите на Рефан, колко са хубави и как добре ексфолиират. Нямах навика да ползвам често подобен продукт и при наличието на 1-2 застояващи вкъщи, не посмявах да си купя друг. Пролетта обаче реших в един слънчев ден да мина през фирменото магазинче и бях с ясната цел, че ще си купя. Така и стана. Лошото е, че харесах поне още 2 и след впечатленията ми от този, със сигурност ще си ги взема след като намаля малко наличните.


    Това е най-хубавия скраб, който съм ползвала. Аромата и ефекта му е несравним. Разнася се из цялата банята като започна да ексфолиирам. Ухае жестоко просто! Много се чудих дали да взема този или на Николета :D/с пъпеш, но не можах да му устоя. Напомня ми на боровинка. но всъщност се води с йогурт и бъз. Иде ти да си хапнеш с лъжичка като отвориш кутията.



    Не очаквах, че ще са толкова плътни и като захар буквално частиците. Уви, грешах! Точно такива са. Гъстичък е, но не прекалено и се разнася много добре по кожата. Не смятам, че е много груб, а достатъчно и си върши работата. Кожата става мека, не ми изсушава.


 
    Като отворите кутията отгоре обикновено има утаен слой, подобно на сок. Това да не ви притеснява. След употреба изчезва. После естествено се появява пак малко в кутията, но не значи, че му има нещо. Моя си е от края на март месец отворен и не виждам никакъв проблем.
    С нетърпение чакам да привърша 2 от започнатите и ще си купя този с пъпеш сигурно. Повече няма да пропускам да съм заредена с поне един от ексфолиантите на марката!
    Цената му е 8 лв, количеството - 240 гр.


     А Вие ползвали ли сте ексфолиантите за тяло на Рефан и доволни ли сте от тях? Кой ви е любимия?

2 коментара:

  1. Ползвала съм им всичките ескфолианти на Рефан и са чудесни! И като миризма и като ефект върху кожата. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както е тръгнало, аз също ще ги опитам наред без изключение. :D

      Изтриване