понеделник, 20 декември 2021 г.

Eucerin Hyaluron-Filler

             Наскоро ви споделих, че получих покана да пробвам обновената серия Hyaluron-Filler на Eucerin, за да споделя мнението си. Бях сред избраните като имате предвид, че съм 30 +, а знаете че способността на кожата ни да попълва запасите си от хиалуронова киселина започва да намалява още на около 20-годишна възраст и с времето отслабва допълнително. Та аз вече ползвала буустера (ултралекия хидратиращ гел), който ми стана любим и съм ви казвала колко го харесвам, не се почудих дълго след кратка консултация и при мен в началото на ноември пристигнаха три продукта. Изминаха почти 2 месеца, откакто включих околоочния с двата крема за лице /дневен и нощен/, затова реших да ви кажа какво мисля и дали си струват. Сега им е сезона, та ако си търсите нова грижа - останете докрая.


              Все още имам от буустера, така че паралелно с кремчетата нанасям и него. Той действа супер ободряващо и обожавам да го ползвам като чувствам умора или усетя нужда от повече хидратация. През лятото е страхотен! Още в началото мога да потвърдя, че за моята кожа дневния и нощния крем, се оказаха перфектни и нямам никакви забележки към тях. Същото важи и за околоочния. Перфектна хидратация, подхранване и плътна, но немазна или лепкава текстура.

неделя, 19 декември 2021 г.

Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

             This is Her е един от емблематичните и нaй-разпознаваеми аромати нa Zadig & Voltaire с кремообразната си ванилия и сандалово дърво, който излезна през 2016. След успеха му от марката лансираха няколко фланкъра, но и нова линия Girls Can Do Anything, насочена към по-младата аудитория. Първи беше именно Girls Can Do Anything, а по-късно излезнаха Girls Can Say Anything и последния сравнително нов Girls Can Be Crazy. Днес ще си говорим за втория, с който се запознах тази седмица и реших да ви разкажа.

 

              Флакона с червените надписи, ми е Коледен и се намира на много добра цена в parfimo, та предвид наближаващите празници, именни дни през януари - може да ви послужи за подарък на близка приятелка. :)