сряда, 7 ноември 2018 г.

Oriflame Royal Velvet - тоник, дневен, нощен и околоочен крем

           Колкото и да казват производителите, че една серия от бялата козметика или за коса, действа изцяло само ако се ползва всичко от нея.... аз го намирам за маркетингов трик и почти никога не съм го спазвала. Имам 1-2 изключения, но обичам да ползвам различни продукти и марки. Днес обаче ще си говорим точно за едно от тях.
            Royal Velvet (Кралска кадифена колекция) е една от най-популярните серии от бялата козметика на шведската компания Oriflame. Позната е повече от 10 години и продължава успешно да се продава. Включва почистващо мляко, тоник, околоочен, дневен и нощен крем, както и ултрастягащи капсули. Цените им са достъпни при намаление и бих ги наредила до дрогерийните продукти, може би се идея по-скъпи или колкото L'oreal.


Aura - Quick Stick, Sheer Stick, Cheek Stick

           Стиковете на Aura се появиха на нашия пазар в края на лятото, но по това пътувах и не успях да ви споделя навреме новостите. Но пък поне имах достатъчно време за проба, та с това ще се оправдая. :)
            Предлагат се 3 - контуриращ, хайлайт и ружове. От контуриращия и ружа има по три цвята, докато хайлайтъра се предлага само в 2 нюанса (студен и топъл). Механизма им е със завъртане и самоподострящ, което е чудесно, защото нямате нужда от специално острилка и няма да похабите дори грам от продуктите. :)


вторник, 6 ноември 2018 г.

Октомврийски придобивки - Tarte, De facto, Koton, Sateen и др.

           Здравейте приятели.

           Не бях планувала да правя подобен пост, но изникнаха две пътувания до Одрин през октомври и се сдобих с доста изгодни дрехи, както и козметика. Пристигна и поръчка от Tarte, а и още няколко други неща, затова реших да направя тази публикация. Предишните ми постове за шопинга в Турция са от най-четените и често получавам въпроси, затова и този ще е с такава насоченост. Заради срива на валутата им, много от стоките излизат на смешни цени, някои са 3 пъти по-ниски от тези в България! Нека да ви разкажа какво си купих и споделя кое си струва да си донесете, както и къде да обядвате ако решите да се разходите до града.


           Първо нека ви предупредя, че в събота е лудница навсякъде. Почти само българска реч се чува и рискувате да се откажете да пазарувате на някои места. Освен че няма игла къде да падне, има зверски опашки. Чакала съм 15-20 минути в определени магазини.