четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Avon Mark Liquid lip lacquer Matte TKO & Pinking about you

       От днес новите течни матови червила Liquid Lip Lacquer Matte и с блясък (Lip lacquer shine) от серията на Avon Mark, са налични за поръчка. Цената им в настоящата, както и е следващата брошура е 6,49 лв. Получих мостри на 2 от матираните цветове и реших да ви кажа с няколко думи какво мисля за тях. За съжаление не видях в листовката за представители да има посочени, така че вероятно са пуснали само на представителите и не мога да ви кажа ще имате ли възможност да си купите за проба. Но пък любимката ми Petra от adjustingbeauty винаги прави страхотни снимки и ако искате, вижте нейните суочове.


сряда, 18 октомври 2017 г.

Flormar Baked Blush 09 Soft Coral

    Baked ружовете според мен са едни от най-сполучливите и интересни продукти, които козметичната индустрия е създала. Не само заради красивите "венички" в тях, но и ефекта върху кожа е страхотен. Блестят разкошно и са големи хамелеони. Някои нюанси могат да се ползват в зависимост от тена за руж, хайлайтър, а и като бронзиращи пудри на скулите. Имат не само много предназначения, но са и супер икономични. Стигат за няколко години, ако не ползвате само един руж. Единствено някои са предразположени към лесно чупене, но когато внимавате няма да имате проблем.

     Хубавото на този продукт е, че дори най-бюджетните марки в дрогериите като Golden Rose, Flormar & Gabrini, са успели да направят много сполучливи версии и не виждам смисъл да се дават 50-60 лв за МАК например. Печените ружове на Милани са по-евтини, обаче с тях можете да се сдобиете от чужбина и с поръчка, а не всеки има такава възможност. На нашия пазар вече има и като цветове, и като формула страхотни попадения. Днес ще си говорим за едно такова, а именно новата подмарка на Flormar - Pretty в цвят 09 Soft coral.


вторник, 17 октомври 2017 г.

Givenchy Phenomen'Eyes Mascara

       Phenomen'Eyes не е нова спирала, но определено привлича внимание с интересната си "сфериста" четка. Устойчива е на размазване и с интензивен черен пигмент. Извива, подчертава и укрепва миглите. Придава им дължина. Формулата се отличава с нов хидратиращ полимер, който предотвратява размазването и полимер с тройно действие. Производителя обещава също и лесно нанасяне, влакна които трябва лесно да обхванат дори най-късите мигли и разделяне.


         Идеята за спиралата е дошла по време на снимки и ревюта, когато гримьора и цветен артистичен директор на Живанши - Никълъс Дегенс, се е опитвал да нанесе спирала и на най-късите мигли. Появява се на пазара през 2008 г.

неделя, 15 октомври 2017 г.

Impala Expert Nail polish 13

      Тази пролет ви споделих за поръчката, която пуснах от сайта на Impala. Към нея дойде и един лак в много приятен нюдест цвят - Expert 13. Не му идваше реда предвид топлото време и желанието ми за неони, но есента настъпи и днес го извадих.



      Лака се оказа с много приятна формула. Клони към течна, но не се разлива. Широката и плоска четка е с идеалните размери, благодарение на което овала става бързо и без много старание.


      Покри перфектно на 2 слоя, няма балони и блясъка му е супер. Не съм слагала топ за снимките. Цвета също доста ми хареса - виждам го като смесица между кафяв нюд и пепел от рози. Паднало е етикетчето от капачката, но мисля че е 13 номер предвид палитрата в сайта



      За скромната си цена, е чудесно попадение и би бил идеален в комбинация с по-светъл телесен цвят, златисто-розов глитър и някакво петролено синьо например. Аз си избрах да го нося с този лилав пясък със златисти частички на p2 Sand style 030 seductive. Много голям фен съм и на Golden Rose Jolly Jewels 103 като декоративен нюанс на безименните що се отнася до нюдове, но го носих скоро и реших да разнообразя.


        Вие имате ли любим нюд и някаква подобна комбинация?