събота, 15 юни 2013 г.

Zoya Layla

    Zoya Layla е много хубав летен розов ярък цвят е, доста подобна на Ali. Взех я зимата, доста нетипично за сезона, но пък ще и се радвам сега. Покрива на 2 слоя като все пак леко прозира. Мен лично не ме дразни, защото е почти неонова и впечатлението остава върху това. Като всички неони изсъхва матова, слагам и топ лак и воала!


   Можех да мина и без нея, защото имам Models Own Bubblegum, но нали са ми любима марка и исках да я видя, я поръчах. Цената в България на лак е 20 лв.


     Искам да отбележа не на последно място, че са ми минали доста такива розови цветове (неони) през ръцете и тези двата - Layla & Ali, са със страхотна покривност. Дъвката на Моделс също не отстъпва. Затова съм си оставила само тях, а евтините разкарах. За хора с къси нокти, т.е. които са с хубави дълги плочки, сигурно няма да им прави впечатление дали един лак е покрил напълно или леко прозира, но мен лично понякога ме дразни много. На първите 2 снимки е без топ, а на останалите със.


         Ако искате хубав розов неон, ви го препоръчвам с 2 ръце!





петък, 14 юни 2013 г.

Свежарски маникюр в зелено :)

    Привет красавици!

     Изгубих се за няколко дни, но нямаше как - предстоеше ми изпит днес, който мина и съм отново на линия. Оставила съм се без лак от сряда, ама нямах никакво време. Затова минавам да ви покажа последния маникюр сега, а утре смятам да се накипря с нещо друго. :)))
Лака е на 2 слоя и без топ лак. Снимките не са перфектни, но ползвах телефона на приятелка за експеримент и т.к. не разбирам, не съм бутала настройките.
     Разочарована съм малко от консистенцията - не се нанася, както бих желала, но като цяло цвета не е лош и му прощавам. Напоследък обаче съм се наситила на подобни нюанси и ги търпя едва по два дни. На третия със или без забележки свалям. И с този се случи същото.





Сега идва проблема - какво да сложа утре?


неделя, 9 юни 2013 г.

Oriflame Love is in the air






Avon Perfect Kiss "Red Embrace"

    От 3-4 месеца насам взех да нося много червени червила. Снощи преди да сваля грима реших да си пробвам последната нова мостричка, защото я гледам от месец вече и не се стърпях. А и очите ми бяха в подходяща гама.
    В гилзичката "Red Embrace" изглежда убито червено към кафяво, но на устните е уаааау - доста ярко. С добра покривност, предполагам и трайност (щях да трия грима и нямаше как да остана с него, но след проби на почти всички нюанси гарантирам, че 3 часа средно ще издържи). Другите червени нюанси от серията Perfect Kiss са Smitten Red и Racy Red. Има също Make out red, но то не е изобщо червено, а наситено малинено розово. Много тъмно в тази гама за мен е Deep Orchid.  Цената им е 6,90 при намаления.





Catherine Arley 929

     Вчера след дълго чудене с какво да се лакирам, посегнах към един мой стар любимец. Не мога да определя точния му цвят, защото в шишенцето е прасковен/бледо оранжев, а на ръка понякога розовее в зависимост от тена. Имах малко проблеми с нанасянето, беше се сгъстил, но и моя е доста старичък. Новите обаче са малко по-бледи и непокривни пък. Не че ми е голям проблем, че е гъст, но да си кажа. Сложих си 2 слоя и топ. За момента е ок, но утре мисля да го сменям с нещо друго. Напоследък бързо ми омръзва всичко. Постарах се да направя снимките най-близки до реалността, макар да се оказа доста капризен и нефотогеничен.







     Забравих да спомена за марката, т.к. досега не съм показвала нищо от нея, но предполагам знаете каква народност е - турска. Намира се в квартални магазинчето, също в Лили и подобни големи дрогерии. Цените варират според надценката: от 1,50 до 3 лв някъде, но средно са по 2 лв. Имат добра трайност като цяло и хубав блясък самостоятелно. Много са известни с холограмните са лакове. :)))

Pastel oje/nail polish 87





                                        Essence nail special effect topper in "Circus confetti"