събота, 27 януари 2018 г.

Zoeva Cafe Eyeshadow palette

          "Cafe" е една от най-красивите палитри, които излезна през изминалата есен и доста шум се вдигна около нея. Не мога да скрия, че и аз много я харесах. Затова и не се поколебах да я поръчам покрай черния петък, когато Zoeva пуснаха 30 % намаление. Редовната й цена е 22,50 евро и пристига в същата здрава картонена опаковка, типична за всички палитри на марката.


         Дизайна с тези асиметрични линии, веднага ми напомня на Призматичната палитра на ABH.  Цветовете обаче нямат нищо общо. Cafe е в топлата и земна гама. Много лесно носими са за ежедневието и според мен ще отиват на доста типажи. Ако трябва да ги сравним с всички излезнали до момента сенки на популярните брандове през последната година, тези са едни от най-универсалните.


неделя, 21 януари 2018 г.

Грим за тъмни устни

     Много обичам да нося тъмни вамп и наситени малинени тонове през есента и зимата. Когато нямам лек тен, навън е мразовито, листата от дърветата окапят и падне първия сняг... На бялата ми кожа подхождат такива цветове.
      Не мога да си позволя обаче да сложа и тъмен грим на очите. Харесвам нюда, златистито, бежовото, бронзовото и маслиновозеленото. Опушени с шоколадов мат и подчертани с черна очна линия, резултата винаги е чудесен.


     Naked е една от палитрите, която смятам за страхотна за тъмни устни. Златистото в нея е приказно, а и доста празнично. А в комбинация с One wish на Zoeva, визията е и секси.