сряда, 16 ноември 2016 г.

I love... Gingerbread Shower cream

        Ароматни меденки, курабийки, линцерови сладки и разбира се вкусни и хрупкави коледни джинджифилови бисквитки, са едни от най-предпочитаните вкусотии за наближаващите празници. Ако обаче сте на режим и избягвате захарта, която хапвате, можете да се задоволите с този страхотен душ крем с аромат на джинджифилов хляб.


         Нямам снимка на бутилката, затова ползвах от интернет. Толкова очарована останах от продукта, че нямах търпение да споделя, защото е страхотен за Коледа. Води се душ крем, но за мен си е с текстура на душ гел. Със същия оранжев цвят е, какъвто изглежда на картинката по-горе и перлен оттенък. Пени се много добре и ухае фантастично на джинджифилов хляб. На пресен и току що изпечен коледен хляб с джинджифил. Бих се объркала с нещо за хапване. Толкова достоверен и вкусен е аромата без никакви химични примеси.
          Не изсушава кожата, но аз не бих пропуснала лосиона. Ако го видите някъде, горещо ви го препоръчвам. Чудесен е за празничните дни. Ще ви донесе огромно настроение! Потърсете в Ивис и магазините, които предлагат марката.

                                                                  Снимка - pinterest
                                   
                                                                      Pinterest

вторник, 15 ноември 2016 г.

понеделник, 14 ноември 2016 г.

Yves Rocher Collection Noël 2016

      Колко бързо отминава времето... сякаш вчера беше Коледа, а годината след нея отмина като един миг и отново сме в очакване на едни от най-светлите, красиви и семейни празници. Някои сложиха елхите, другите пипнаха първият сняг, а трети все още усещат коледния дух само от бутилка. :)


        За поредна година едни от първите коледни продукти на нашия пазар, са тези на Yves Rocher. През зимата на 2016 ще можем да се насладим на сладка жълта круша с какао, червена боровинка с бадем и клементина (мандарина) с канела. И трите серии имат много празничен, вкусен и примамващ аромат. Която и да изберете, не бихте сгрешили.


        В зависимост от това дали търсите по-плодов или лек подправков, обърнете внимание на отделните продукти. Душ геловете ухаят сочно плодово, а лосионите по-меко и подправково. Аз си избрах млякото с клементина и канела, както и душ гел с червена боровинка и бадем. Млякото и душ гела с круша също ме примамваха, но ги подминах заради наличностите или поне засега. :)


         Вече няколко пъти съм споменавала колко обичам млеката за тяло на Yves Rocher. Това е със същата текстура, която се топи по кожата и абсорбира за минута. Оставя я мека и нежно хидратирана. Няма никакъв остатъчен филм. Подхранва повърхностно и в случай, че сте с прекалено суха кожа, потърсете си по-плътно масло или крем.        



       Аромата е супер празничен. Ухае на много сладък портокал (мандарината за мен е по-кисела), без да е захаросан и започнал да се разваля. Улучили са точния момент, в който няма кисело и кората не е омекнала до степен, в което да се наложи да го изхвърлим. Поръсен е с канела и малко кафява захар, за да е пълно удоволствието. Сочен, сладък, леко пикантен и много вкусен! Цената му е 6,49 лв.



         Душ гела с червена боровинка и бадем пък има най-хубавия, сладък и вкусен аромат на червени плодчета. На захаросани и много сладки, ароматни берита. Сякаш е плодов сок, от който можете да изпиете няколко чаши наведнъж. Толкова е пристрастяващ. Бадема не се усеща толкова. Ако специално заради него ще купувате, то обърнете внимание на лосиона.



          Пени се достатъчно и не изсушава кожата допълнително, но ви препоръчвам да не пропускате някакъв лосион или масло през зимата. Аромата при мен се задържа само в банята.
Опаковката е 200 мл и струва 4,89 лв.


        Колекцията вече е налична в магазините на Yves Rocher, както и сайта на bonjour.bg.
Има и някои от продуктите в дрогерии Лили (душ геловете, млеката за тяло, кремовете за ръце и ексфолииращите душ гелове). Вие какво си избрахте или вече купихте от колекцията?