събота, 5 ноември 2016 г.

Avon Bond Girl 007

      Bond Girl 007 не е нов аромат. И той като "Crystal Aura" вече не се предлага, но е от онези парфюми, които Avon си струва да помислят да върнат в асортимента. Цветен, нежен и леко топъл, звучи като стандартния и пореден флорален аромат. Но всъщност освен цветята, в него има мека кашмирена дървесина, амбър, пачули и орхидея, които го различават и му добавят характер и чар. Чувствам го като стилна рокля, която е в точния размер и е плътно прилепнала по тялото, но ми е супер комфортна и мога да нося всеки ден. В настоящия асортимент обаче има друг аромат, който е доста близък до Bond и ще разберете кой е той накрая.


       Не знам дали само аз мисля така, но флакона ми напомня точно на женско тяло и без да се замислям над това всъщност, дадох горното определение за роклята. :)
        Лек, удобен и не заема много място в чантата. Затова и последните седмици ги нося често.
Няма капачка, което го прави още по-изчистен. Падналото покритие около пръскалото е от това, че моя за жалост престоя 10 дни във вода. Въпреки това, няма промяна над аромата или проникнало в течността. Та, може да се каже че е стабилен.


          Базата му поставят праскова, портокалови цветчета и амбрет. Ambrette (Musk Mallow) е ароматно растение, което произлиза от Индия. Познато е със медицинските си свойства и своя уникален аромат. От дълго време се използва като растителна основа - заместител на животинския мускус в парфюмите. Семената, шушулките, листата и леторастите, се използват в готвенето, а самите цветове да придадат аромат и вкус на тютюна. Профила на миризмата му е определен като естествено получени мускусни нотки с растителен, лек метален завършек.


         Тази съставка му придава един много интересен опушен завършек, без да се губи от нежността на цветята и кремообразния намек на мускуса. Смоуки, спайси и с доза загадъчност. 
В същото време орхидеята, пачулито и амбъра го правят мек и сладък, кашмирен, като топъл пуловер. А фрезията с жасмина са оставили своя отпечатък като ласка. Чисти и нежни, като бебешка кожа. Bond Girl 007 е роклята, която бих носила през всеки сезон и повод, без да ми е студено или топло с нея. Сякаш е втората ми и невидима кожа.


         Аромат, който спокойно бих наредила до някои от високия клас като Burberry, Lanvin, Aigner и някои други. А ако познавате и харесвате парфюмите на Нарцисо Родригез, тествайте For Her (в черния флакон). Имат доста сходни черти. От Avon пък препоръчвам за проби от трилогията TTA Tomorrow. Последният е по-плътен и нахален, леко смолист, но все пак много хубав. Имам го и си заслужава.
         Bond Girl 007 е в концентрация EDT и въпреки това ви уверявам, че трайността му е доста добра за подобен аромат. Издържа няколко часа. Не е нахален и упойващ, а чудесен за ежедневен парфюм дори. Ейвън определят Бонд момичето като секси, умна, добре сложена, обаятелна и изключително женствена. Мисията на аромата е точно такава: създаден е с намерение да притежава всички качества на Бонд момиче. :)

Roge Cavailles Deo Spray Allumnium salts-free

         Алуминия в средствата против изпотяване, се твърди че предразполага към образуването на ракови клетки. По тази причина, също като всички останали козметични продукти и тук се появи "мания" по дезодорантите без алуминиеви соли. Напоследък те станаха много търсени и почти всяка марка пусна такива под различни форми - спрейове, ролки, кристали. И в стремежа си, да се опитам поне с този продукт да бъда по внимателна, в началото на лятото се сдобих с тези 2 дезодоранта от аптеки Субра на френската марка Roge Cavailles. Предлагат се и във вариант с алуминий, който се предполага че трябва да пази повече от изпотяване.


        Имаше тестер в аптеката и консултантката ме посъветва да подуша, за да съм сигурна че няма да ме подразни аромата. Тествах го, ухае приятно (на нещо класическо и типично за дездорантите против изпотяване, леко пудрено) и реших да го взема. А и бяха на промоция, 2те опаковки вървяха в комплект за около 14 лв. До тук добре.



       Първият път като се напръсках, още през май месец, когато не беше станало много топло, ми се стори доста успешен и се зарадвах. Започнах да го ползвам интензивно малко по-късно обаче и щастието ми бързо се изпари. Освен че не ме предпазваше или беше толкова лек ефекта, та чак не го усещах, за първа година потта ми мирише. И не леко, а когато седях на бюрото, сякаш се носеше от мен. Никога досега, не ми се е появявал такъв аромат от който и да е друг продукт, по което и време на годината да е. Дори в момента, когато вече не се потя почти и температурите навън са ниски, напръскам ли се, отново в зоната се появява този неприятен мирис. Имаш чувството, че не си се къпал цяла седмица. А се случва да взема душ сутрин преди работа и наобяд вече се е появил. И не мирише просто на пот, а на нещо дори по-неприятно сякаш.


        Привършвам първата опаковка и втората смятам да дам на приятелка да тества, за да видя дали само при мен е проблема (в кожата ми) или просто продукта е такъв.


         Не мисля че ще се откажа да пробвам други дезодоранти и евентуално "камък" без алуминиеви соли, но категорично Roge Cavailles не ви препоръчвам и не бих погледнала повече

Velnea Apple & Cinnamon Body Lotion Limited Edition

       С наближаването на коледните празници, настроението ни за подаръци и пикантни аромати става все по-голямо. А ако обичате да хапвате хрупкави и много сладки сочни червени ябълки с канела, портокали и мандарини, значи този лосион е точно за Вас.


        Бях скептично настроена към Velnea, но след пробата на някои продукти, мнението ми се промени тотално. Останах приятно изненадана и веднага щом видях че са пуснали лимитирани лосиони и душ гелове с коледни аромати - ябълка и канела, мандарина и йогурт, побързах да си взема един и въобще не сбърках. Мога да ви кажа, че това е най-хубавата комбинация от ябълка и канела, която съм ползвала до момента.


         Опаковката на лосиона е единственото нещо, което не ми допада. Можеха да я направят като стандартните - с обикновен дозатор, защото този изисква да се тръска и стиска хубаво, за да излезне продукта. А и този бял стикер, ми е по-скоро пролетен, отколкото коледен. Трябваше да е златно с червено и голяма червена ябълка, поръсена с малко канела..... Но пък за цената от 4 лв, не трябва да търся толкова кусури и ще си го използвам с удоволствие. :)


          Както казах, аромата е жесток. Ухае на много сладки и сочни наситеночервени ябълки. От онези хрупкавите и засищащи глада за сладко, но не захаросани. Поръсени с малко канела, за лек подправков намек. Достатъчно силен е, за да ви се прииска да си отхапете от вас в първите минути след нанасяне и достатъчно балансиран като интензитет, защото бързо отшумява и става мек, комфортен за носене. Без проблем се пръскам с парфюм и в зависимост от неговия аромат, може да стане по-сладък, но в никакъв случай натрапчив. Запазва се около 2-3 часа.



            Текстурата му изглежда гъста на пръв поглед, особено като се има предвид тръскането на тубичката, за да излезне. Обаче всъщност е лекичка и се абсорбира изключително бързо. Бледорозова е на цвят. За секунди се стапя, като оставя мека, подхранена и хидратирана кожа. Няма мазен и лепкав филм. Веднага се обличате и забравяте. Доста прилича на лосионите на The Body Shop, които по същия начин попиват за секунди. Донякъде са сходни и с тези на Yves Rocher.



 
           В случай че кожата ви е по-суха, за студените зимни месеци може би този лосион ще се окаже недостатъчен, но за момента е страхотен и с две ръце ви го препоръчвам. Направо ви се приисква да отхапете от вас, сякаш кожата ви се е превърнала в най-вкусната и сочна ябълка. :)


        Тази свещичка ми е подарък от миналата Коледа и толкова я харесвам, че ми е жал да изгоря. Ухае на ябълка, но поръсена толкова щедро и обилно с канела, че направо се губи нейния аромат. Обаче е толкова хубав и празничен...ако живеете в чужбина или има кой да помолите, пробвахте ги. Струват по евро, ако не греша и са страхотни!


        Другия аромат с мандарина и йогурт не е лош също, но този ми хареса повече на мен. Душ геловете са по 3,29 и също 250 мл.


понеделник, 31 октомври 2016 г.

Изразходвани продукти през октомври

         Обичам когато изхвърлям пълна торба с празни опаковки и този месец, съм предоволна. Ако и шкафовете се бяха поизпразнили нямаше да е лошо, но уви - запасите са като за края на света. :D Има изгледи да намалеят през 2017-та, стига да не припарвам до Лили, ДМ и Елитис толкова често.


         Изразходих шампоана с пчелно млечице на Velnea, който не беше нещо уау, но и за цената си от 2,70 не е толкова зле и бих си купила друг от тяхната серия. Просто този не е за наистина суха коса,  защото измива доста добре и не укротява/подхранва краищата. Беше с хубав аромат, икономичен и правеше обилна пяна.
         Калната маска от Ейвън е хубав продукт, но свърши за точно 4 пъти. Бих го нарекла глезотия, защото е неикономичен за цена от близо 10 лв. Пяната на Lidl - Cien Sparkling Sunrise обаче се оказа точно обратното. Стигна ми за доста време, не изсушаваше кожата и вършеше добра работа за бръснене.  Мирише тропично - на манго и гуава.


        Blendax е турска марка, която ми беше препоръчана от позната-туркиня и взех с голям ентусиазъм. Не ме спечели изобщо, защото макар за нормална коса, премиваше и изсушаваше много косъма. Оставяше го твърд и дори с маска и серум за краищата, положението не ставаше по-добро. Иначе мирише на свеж ябълков цвят, пени се чудесно и е с гъста кремообразна текстура, но категорично не бих купила отново.



         Обичам мицеларната вода на Гарние и ще купя пак в бъдеще. В момента имам чисто нова от двуфазната им + Микса и Аура. А маската на Yves Rocher Hydra Vegatal ми стана изключително любима. Стигна за 5 пъти опаковката, но кожата е толкова хидратирана, свежа и приятно почистена, една от най-добрите които съм ползвала. От пяната с лайм и ябълка нa Alverde също останах със страхотни впечатления. Перфектно чиста кожа, но без изсушаване и не дразни дори очите. Ще подновя и розовата вода на Българска роза Карлово по натам, защото за мен е най-добра и като състав, и като аромат. Супер икономично и чудесно тонизира.  Околоочния крем с лотос на Balea е лек и е подходящ за през деня или преди грим, но за вечерна употреба ми е лек. За тинейджъри и първа грижа е ок, но нищо повече.


       От тези шоколадови маски на Montagne Jeunesse (вече знаете са с ново име - 7th Heaven) останах много доволна. И двете почистват идеално и не пресушават прекалено/ допълнително кожата. Лицето е гладко и меко, като тази с белия шоколад дори успява да завехне "активна" пъпка. Бях награбила 10 сашета и сега се сетих да ги прегледам, срока им е минал с месец, но не са отваряни и им нямаше нищо. Тази с кафевия шоколад има по-светъл цвят от затоплящата с портокал и шоколад. Като глинени маски са и засъхнат ли, започват да се напукват.


        Искам да изразходя всички видове, които имам и да направя по-подробен пост.


        Забравих да снимам тази маска на Avon с африканско масло от шеа на общата снимка, но не ми се пази до края на другия месец. Както споделих в скорошна публикация, стана ми любимата и най-добрата, която съм ползвала. Мека и много блестяща, подхранена е косата. Ухае страхотно и е икономична. Бяха прави момичетата, които я хвалят.


        Водата за уста на Сенсодин няма да взема повече, защото се събуждам с кофти сладникав вкус сутрин. Дезодоранта на Велнеа също не бих повторила. Обгазявам се при пръскане и освен това не ме предпазваше от изпотяване. Ароматизиратора на Air Wick беше с доста силен лавандулов аромат и на моменти ме дразнеше. Не знам дали бих купила отново точно този вид. Парфюмната вода на Avon Crystal Aura ми харесваше, но е отдавна спряна и не е аромат, който си струва дирене. Има по-хубави вече.


         Скраба за загрубяла кожа на стъпалата и крема за мазоли на Avon са много прилични продукти. Ексфолианта е с аромат на мента и с текстура на гъста паста. Чувствам осезаема разлика в кожата си след него. Крема е доста мазен и хидратира хубаво, но искам да пробвам други и може би не бих повторила. Не знам коя поред опаковка ми е от лакочистителя на Ебелин. Не купувам друг, както съм споделяла. Тази заздравяваща терапия на Avon не правеше нищо за косата ми, освен да мирише страхотно на мента. А спрея против топлинна обработка ползвам за 3ти или 4ти път, но очевидно вече не върши работа. Привикнала ми е косата и не виждам ефект. Крема за лице с малини от коледна лимитка на Ив Роше ми беше любим. Стоеше ми на бюрото на работа и колегите винаги питаха откъде ухае толкова приятно на вкусни и захаросани малини. Бързо попива, не е мазен, но иска често подновяване.
        Крема с шеа и жожоба на Velnea е изненадващо страхотно попадение. Огромна кутия, супер икономичен (нужно е малко количество), много нежен и неутрален аромат, чудесна хидратация и подхранване. Със сигурност бих купила отново.


        Спиралата на Ревлон Ultimate All-in-One не бих подновила. Прекалено малко удължава миглите и й бяха нужни 3 месеца да престои, за да стане за ползване. Фдт на Maybelline Better Skin ползвах през лятото и до съвсем скоро. Грима ми издържаше почти цял ден, покритието му беше идеално за мен, но ми подчертаваше назолабиалните бръчки и не бих повторила вероятно. Знаете, че обожавам самобръсначките на Wilkinson и ще се сдобия с нова опаковка от тези ножчета, като ми се захаби току що сложеното последно. Молива за устни на Манхатън имам от 10 години сигурно. Не беше особено пигментиран и не правеше по-трайни червилата. Има още малко от него, но няма да го ползвам и изхвърлям. Двата фдт на Avon (фдт и СС крем всъщност) не ме впечатлиха. Лека покривност, сочен завършек и нищо повече. Тампоните за почистване на Cottoneve ми харесаха и бих взела пак. Италиански са и ги има в Елитис и Лили.


       Този чай на Bioselect е пълно разочарование. Не си го купувайте. Последните 4 пакетчета сложих в една чаша и няма никакъв вкус на ябълка и канела. Вафличката на Мура с вишна, която Веси от beautifulsin препоръча, е супер. С портокала не съм опитвала, но тази е вкусна. :)


        Днес изхвърлих пълната торба и ми е едно леко. :) Вие какво изразходвахте този месец?

неделя, 30 октомври 2016 г.

Tea Time 3

      В сезона на топлите шалове, е любимото ми време от годината, защото е и най-подходящо за ароматна и подправкова гореща напитка. А това за мен е чая, както неведнъж съм споменавала. Обожавам аромата на билки, на вкусна ябълка с канела или на лимонов кекс, да се носи от чашата и това е причината да пиша четвърта подред публикация с чайове. Всеки път говоря за различни и традицията продължава. Обичам да пробвам нови и рядко повтарям, освен ако не са ми харесали много като някои на Teekanne, Dogadan или българския Утро, Алпинист. Ако ви е интересно, следващите редове са за вас. :)
       


        През последните няколко месеца, се сдобих и с няколко нови чаши, но най-красиви и най-голямо удоволствие ми носят тези от комплекта с лавандула, които си избрах като подарък от роднини за рождения ден. Купихме ги от магазин Багира. Истински разкош е комплекта. С магнитна кутия, в любимия ми цвят и винтидж стил. Като произведение на изкуството са. Изработката им е страхотна, кутията красива и шарките са един път. Обожавам лавандулата и нямаше как да ги подмина.


          Страхотни са за подарък и човек с афинитет към красивите прибори, любител на чая или кафето, би им се зарадвал много. Дори само за декорация, си заслужава да имаме.


        Получих и още един комплект от чаши за двама от позната. На Орифлейм са, но и те са супер сладурски. Идеални и за кафе, и за чай.


        Едната ми приятелка постоянно ме засипва с мостри и козметика за проба, но и когато купува чайове или прави сладкиши, не ме пропуска. И благодарение на нея, успях да опитам още 5-6 вида от любимата ми турска марка Dogadan.


       Този с горски плод ми хареса най-много, но останалите сякаш не ме впечатлиха толкова, че да ги търся като пътуваме до Турция. Не са лоши, обаче имат други видове, които си струват повече и са в пъти по-вкусни.


       На Twinings Voyage възлагах големи надежди, но истината е че съм разочарована за пореден път от марката. Няма никакъв тропичен аромат за мен и е горчив черен чай. Пробвах няколко пакетчета и всеки път беше едно и също. Аз не съм любител на подсладения чай и избягвам да слагам захар или мед, но този ми идва по-силен, отколкото предпочитам. Не бих купила.


       Освен този Himalaya на Yogi Tea, който пробвах, си купих и цяла кутия преди него "Detox". И двата вида са сходни, с много силни аюрведични билки. Детоксикиращия особено е с много джинджифил и откровено люти. Чак усещам как ми пречиства червата, честно. На моменти си напарва и е много ароматен, за мен прекалено силно и добре че не награбих други тогава. Не е моята марка и не бих взела друг повече. Green Island е турска марка и този билковият, който опитах ми хареса. Виждала съм кутии с по 5-6 вида в Кауфланд и бих си взела. Напомня ми на любимите български чайове. Das Gesunde Plus е драконов плод и лайм - марката е собствена на ДМ. По-различен от типичните плодови чайове, но не е нещо, което да си заслужава да се опита.


        Какаовият чай Inspiration е на Гайо и е страхотен! Чист какаов и с много балансиран вкус. Без да нагарча или да бие на подсладен, а достатъчно вкусен и сам по себе си. Една чаена лъжичка е достатъчна за чаша от 200-250 мл. С удоволствие ще си купя отново от него.


         Купувах за подарък насипен чай от магазин Premium Vita и си взех 50 гр. от тропическия "Кокосова целувка", защото доста ми напомни на любимата Pina Colada от Lord Nelson (Lidl).


       Само със сушени плодове е и никакви допълнителни ароматизанти. Ето тук е описан състава му. Не е толкова сладък, колкото е Пина Колада, но няма нужда от захар, ако пиете чист чай. Има си тропичен аромат и би бил чудесен през лятото като се изстуди и добави лед. :)



        От Българска Чаена Компания пробвах поне 6-7 вида, но от всички ме спечелиха най-много с "Круша и смокиня". Вкусни и много ароматни сладки круши масловки с узрели смокини. И двата плода се открояват и усещат перфектно. Без нужда от захар. За парите си е попадение. Но с малина и бъз, боровинковия им... не струват откровено.


        Покрай любовта ми с продуктите с роза, се запалих да пробвам и билковият им чай "Лайка, Маточина и цвят от Роза", но този е .... никакъв. Изобщо не ухае на рози, маточина или майка. Сякаш пия ароматизирана вода, но без да усещам нито плод, нито билка. Едно голямо разочарование е.


        Pickwick Earl Grey не съм пила от миналата зима, но помня че беше посредата за мен. По-мек от черния и нещо, което бих си правила за разнообразие и когато не ми се пие билков или плодов чай. Имаше лека горчивина, поносима. Чудесно се допълва с какаови мъфини. Фина хрупкава коричка, парченце орех, меко и сочно сърце от смокиня и шоколад. Топят се. :)


       Като за първите мъфини в живота ми, бяха страхотни. :)



         Комплект от чайник с порцеланова чаша исках от много време. След като преди години пих в такива в сладкарница Неделя, си пожелах за у дома и това лято се сдобих с тях от Айко. Беше и намален на половин цена. Имат с черешки, лавандула, които са също страхотни за подарък.


        Опитах и 3 вида от популярните Clipper. И трите са добри, с органични листа, но ментата ми е любима. Има аромат на току що откъснат стрък мента. Къпината си е тръпчива като пресния плод и няколко души, които го опитаха не одобриха. Бил им странен, но на мен лично ми беше ок. Малината е вкусна. Бих си взела и други видове за проба. Цената на различните видове е между 4-6 лв. Има ги и в книжарници Хеликон освен в био магазините.





       Ако трябва да избера една марка чай в пакетчета и допълнителни ароматизанти, избирам Teekanne. Разкошни и изключително вкусни са за моя вкус! Ако на насипните за мен могат да им се добавят малко захар или мед, за да станат по-сладки, то на тези изобщо не ми е нужно.
А ако опитате Lemon Cake и Caramel Apple Pie, дори могат да заместят и глада ви за кекс. :)


        Лимоновия кекс мирише буквално на вкусен и прясно изпечен кейк с лимон, щедро поръсен с пудра захар отгоре. Неустоим е! И паят е също като него. Тези 2 вида ги има в дрогерии Бефит. Цената на кутия е 5 лв. От тях има и Боровинвков мъфин, но когато ми купуваха беше изчерпан. От позната знам, че и той е изкушаващ.


         Pure Lust е малко киселяв. Като пресни, сочни ягоди, но без да са поръсени със захар. Не е от онези, които бих повторила и пила всеки ден.


       Ако си хапнете вкусно кремче или сладкиш с ягодов пълнеж, като тези домашни фунийки, би ви задоволил в късния следобед или рано сутрин. :)


          Rooibos Vanilla има аромат на маслени бисквити с ванилия. Голяма вкусотия, ако обичате такива сладки напитки. Чуден с карамелена вафла от онези с хрупкавите корички. Няма горчивината, която е типична за черния чай. Моят взех от Кауфланд, ако сте любопитни.


        Индийския чай не е лош също, но е малко по-подправков от Ройбоса. Не пари буквално като Йоги Тий, а е вкусен. Турската ябълка обаче не струва. Като евтин чай с ябълка, прилича на онези разтворимите сокове. Изложили са се от Teekanne. Не си заслужават 5 лв за кутия тези.


          Тази пикантна комбинация от ройбос с шам фъстък, пипер и канела на Doğadan Büyülü Bohça Chai Baharatlı е истинска наслада за сетивата. Луксозен копринен филтър, перфектна комбинация от ароматни подправки и ройбос. Лек канелено-пиперлив вкус и карамфил. Когато изстине, пипера става по-отчетлив и топъл, за мен е най-приятен. Листа от ройбос, събирани от подбрани градини в Южна Африка, 49 % екзотични източни подправки - канела, джинджифил, кардамон, копър, карамфил и черен пипер. Този чай може да се пие и би бил по-мек в комбинация с мляко.


        От този и още 2-3 вида на марката има насипни в метални кутии по 20-ина лири, но не успяха да ми намерят по магазините в Одрин. Ако видите някъде, непременно си купете. Нищо общо с ароматизираните чайове в пакетче, които сте свикнали да пиете. Много фино смлени подправки и с изключително добър вкус.


        Канела и портокал ми е една от любимите комбинации що се отнася до зимния сезон и особено Коледните празници. Обожавам я в парфюми, душ гелове и лосиони. Но и в хрупкави коледни сладки с чаша ароматен чай. Макар и "изкуствено" подсладен, този вид на Dogadan за мен е вкусен и пия с удоволствие. Съдържа цвят от бамя, 16 % канела, ароматизатори, ехинацея, джинджифил, стевия, карамфил, портокалова кора (2 %), анасон, ябълка, шипка.


     Form Elma е с вкус на зелената ябълка, но е от онези балансираните, които нямат прекалено плодов аромат. Комбинация от листа на бреза и малина, копът, ароматизантори, ябълка (5 %), листа от коприва, бял равнец, шипка, плодове от хвойна, бъз и хром (1 %).


       Dogadan Papatya е лайка. Обичам такива неутрални вкусове от тази топла напитка и това е една от любимите ми билки, която пия без да ми омръзне. Винаги имам по една кутия, защото във всяко домакинство мисля че е необходимо. Когато се събудя, имам нужда от чаша с подобен вкус или вечер за успокоение. :)
 

        Adacayi (sage) е салвия. Честно казано не бях чувала тази билка или ми беше странно за чай. Това е нещо, което бих яла като подправка в готвено ястие, но не предпочитам в чашата си. Наподобява бахар, мащерка и все от този вид стрити сушени подправки, които да сложите в някоя яхния. Не е за всеки вкус, защото е странна съставка. Ще имате нужда от сочен сладкиш с пресни плодове за балансиране....

  .... или пък хрупкави шоколадови бонбони с фин млечен пълнеж и смлени парченца лешници, които галят небцето и сетивата. Amidala се продават в Лидл и бих препоръчала с 2 ръце. Похвали ми ги приятелка, голяма фенка на Фереро Роше и дори ми изпрати цяла кутия за почерпка. Беше права. Ако не съм се забудила в магазина, цената им е 2,40 лв срещу.... почти 20 лв Фереро. Повече не бих купила от последните.



       Шоколад, който се топи в устата и разтапя между пръстите. Фина и много крехка, хрупкава вафлена обвивка с много лешници. А сърцето е истинско удоволствие - млечен тъмен шоколад с малък лешник. Опитайте и ви гарантирам, че ще се влюбите. Много добро копие на Фереро!



          С тази вкусна комбинация, завършвам поредната чаена публикация и ви желая топла и уютна есен с незабравими моменти. Наслаждавайте се на всяка глътка и хапка от любимите напитки и сладкиши или печена тиква с много захар, орехи и канела. :)
         
                               Чаената колекция на приятелката ми Ина
                                         Tea Time 
                                          Tea Time 2