събота, 7 март 2015 г.

Нови придобивки в гардероба

  Последните дни пак се поувлякох, но обещавам от тук насетне да съм по-разумна. Както ви споделих, на 01.03 си направихме отново разходка до Одрин и съвсем неочаквано, се сдобих от познато магазинче с рокля, риза и пола. Лятото от него си взех жълтата рокля и знаех, че не трябва да влизам, но не можех да пропусна. След като нямаше нищо от това, което искам в DeFacto, се награзих с тези сладурски нещица.


 

     Този модел поли са актуални отново тази година, както и нежните пастелни светлорозови и светлосини нюанси. Не очаквах, че ще ми стои толкова добре. Нямаше как да меря без блуза и съвсем случайно взех ризата да пробвам, а тя толкова да ми хареса. Много съм доволна от шопинга. През май съм на сватба и кралскосинята рокля, съм я нагласила за този повод.


     В watsons също нищо интересно не намерих. За да не излизам с празни ръце, си купих тази маска с бял шоколад. Моята на Montage Jeunesse я изгубих някъде или сме я изхвърлили от нас при изнасянето, та сега докато се наканя да пусна нова поръчка от beautycosmetic.biz /в Лили точно тази я няма/, ще се задоволя с тази.


     И обувките, с които мисля да съм на сватбата. Не знам как ви се струват, сигурно отстрани си казвате какви лелчински са, обаче когато имам снимка на завършената визия ще докажа колко са хубави и удобни. :) Само клъча остана да измисля.



     Понеже явно съм слушала мноооого, татко ме хвърли до мол Галерия - Стара Загора на следващия ден  и директно се запътих към H&M. Бях си харесала това, това и това. Розовото палто го имаше и ми хареса, но отново малките номера бяха свършили. Иначе макар и да съм 1,55 висока, ми идваше точно над колената. Аз нося 34 размер, а 38 се вижда колко ми е широко, но хич не е за пропускане да ви кажа. Погледнете ги. Сигурно щях да си го взема, но нямах късмет с него. 



      А знаете колко трудно е ниско момиче да си намери подобен модел и да стои добре. Светлосиньото го нямаше в този магазин. Сега като гледам мереното от мен е малко по-различно от показаното в сайта, но пак е хубаво, дори повече. Имаше и в цвят ванила такова. Струват 99,90 лв.
     Неочаквано, награбих един наръч сака в пробната и всички стояха добре. Не са и на много високи цени, по 60-70 лв са и се радвам, защото моделите са интересни и не се срещат често. Могат да се носят пролетта и вместо якета в топло време. Та съм супер доволна, че най-сетне се сдобих с блейзърите. Взех си това, но не струва 35, а 70 лв. Нямам представа дали не е объркана цената в сайта. Н&М нямат такива евтини сака. И това, но пак модела не е точно същия. Половината ръкав е от кожа. Както и бялото от линка по-горе.



    Рокличката 3 пъти я обличах и и се чудих, но модела е сладурски заради якичката и щях да съжалявам. Рядко излизат рокли с хубави интересни кройки и на такива цени. Очудващо този път всичко ми хареса на живо, а не както всеки път - разочарования. Затова и не бих поръчала като пуснат сайта им, не знам какво ще получа.

    Ако не знаете, при торба стари дрехи получавате талон за покупката на един артикул с 15 % намаление. На ден на човек са позволени да 2 средноголеми торби /без бельо/. Аз си взех двете сака с такива талони. За евтини и дребни стоки не си струва, но но 70 лв са си по 10 лв надолу, което не е малко. А за по-скъпи, сумата логично е по-висока.
     Останалите покупки от Свищов: блуза и риза в любимия син цвят, плетена сива туника и жилетка в подобен на пепел от рози нюанс. Нищо не бях планувала от тях, но точно в такива моменти намирам страхотни дрешки.

 със светкавица   

 

 
С туниката бях на фотосесията 50 shades of grey. :)



    Полата се налага да претърпи корекция - свиване от двете страни, голяма ми е, но е много удобна за всеки ден и това е причината да я взема. Прощавайте за измачканата риза, току що я прибирах от простера.


Грим на деня

    Вчера отново посегнах към красивите кремообразни сенки на Кико. Вече за 4-ти път ги нося и всеки път оставам очарована колко бързо и лесно се работи с тях. Любими са ми!

 


Christmas Mood


    p2 Pure Color 090 "Red Square" Lipstick
    Eyes - Essence 3D Eyeshadow 09 + Golden Rose Matte 213 + Essence Superfine Eyeliner
    Mascara - Oriflame Very me Extendalash




     Много исках снежни, коледни снимки тази зима.... мислех си в края на декември, когато ни раздаваха дипломите да направя, но то времето си беше направо пролетно тогава. Нямах късмет. Само че съвсем случайно си пъхнах в сака шапката и близалката при последното пътуване до Свищов и в порутената къщата, в която снимахме половината фотосесия, се оказа че е било Ловен кът, виждате рисунките по стените и ето ме. Макар без сняг, станаха закачливи и готини. Следващата зима повече. ;)

петък, 6 март 2015 г.

Sexy Red Lips

    Устните са ми "запазена" марка и нямаше как да не поискам тях като акцент за някои снимки, особено щом са и в червено. А и това е частта от тялото, с която се гордея. Много хора ме питат дали имам силикон, така че ако някой не е разбрал - мои са си. Избрах червило "p2 Pure Color 090 Red Square".

 





 

 



     Недостатъкът при мен са горните зъби, имам желание да нося брекети, но майка ми за момента не позволява, та засега си трая. Приела съм си ги каквито са, пък който не ме харесва да не ме гледа. :)
     А и още нещо - ефекта от гела Loreal Sunkiss Jelly мисля е доста очевиден на последната снимка. Привърших с него още през септември, но явно е трайно. Изсуши ми косата доста това чудо, но пък напоследък получавам доста комплименти за цвета и ме питат какво съм правила. Така че си заслужаваше.