вторник, 4 юни 2019 г.

Narciso Rodriguez Fleur musc EDP

             Приказен розов става света ми щом облека тази красива премяна, наречена "Fleur musc". Веднага ме обзема едно носталгично чувство за отминалата пролет, за едрите божури в градината на баба, за майските празници и благоуханните рози по оградите на всяка малка къщурка. Нежен като женска ласка, като всяко треперещо венчелистче. Галещ кожата и съзнанието с всяка частица.


            Тук няма да усетите пудра и натрапчиви рози, за каквито на повечето от Вас ще им дойде на ум. А само най-крехките, окъпани в пролетна роса и обградени от зеленина. Обвити в копринен шал от муск и свежият въздух рано сутрин в гората.

понеделник, 3 юни 2019 г.

Грижа за кожата през лятото

             Наскоро ви разказах какви продукти използвам пролетта и особено в сутрините, които бързам за работа и тренирам преди това. Сега е ред на рутината за по-топлите дни, защото те вече дойдоха. Подбрах някои мазилца, станали ми любими през последните месец или два и смятам да изразходя това лято. Сдобих се с нови марки от Турция тази есен и зима, които ще вкарам в употреба сега. Ако ви е интересно, продължавайте да четете. :)


               В този пост ще ви споделя за козметиката за тяло и лице. Включила съм няколко кремчета за тяло, душ гелове, антицелулитен гел и продукти за гладки стъпала. Разбира се, не мога да пропусна и кожата на лицето. Там ще видите по-леки формули, а за истинската слънцезащита мисля да говоря отново, но когато имам повече впечатления. :)