петък, 21 март 2014 г.

Boots Natural Collection Wild Strawberry Body Lotion

     Преди година правих размяна с мацка от Англия и получих това лосионче като подарък от нея. Марката е на веригата Boots и се предлага само там (ако не се лъжа), има различни аромати. Не съм ползвала друг техен досега, но този е просто разкошен. Искам да подчертая, че по начало не харесвам аромати и по-точно козметични продукти с аромат на червени плодове. Не ги мразя, но просто не са ми по вкуса. Екзотичните и цитрусовите ми допадат в пъти повече. Обичам да ям ягоди, дори много, но в лосиони, под формата на балсами за устни и пр. не одобрявам. С малината е същото. За този обаче мога да кажа "любим" ми е.


    Надписа "Natural" на опаковката напълно отговаря на това, което е в действителност. Никаква химична и козметикоподобна миризма. Толкова естествена и приятна. Представете си нишесте с ягода, абсолютно 1:1.  Текстурата му също е като на кремче за ядене.


    Много лесен за нанасяне върху кожата, цвета е пак като на нишесте ягода - бледо розов, попива бързо и не оставя мазен филм. Голяма част от продуктите за тяло, които се абсорбират почти веднага след нанасяне, не са сред харесваните от мен, но този оставя кожата мека, подхранена, хидратирана и самото усещане.... с думи чувствам кожата си страхотно и едва ли не като на бебе. За съжаление обаче ми остана много мъничко в опаковката понеже е 75 мл. С удоволствие бих си го купила, но едва ли ще го открия някъде. Предполагам, че и другите видове ще са хубави.
    Отидох да разгледам какво друго има и видях това - за 10 паунда получавате 5 продукта
http://www.thesundaygirl.com/2012/12/boots-natural-collection-supremely.html#.Uyxxhs4RTIU

   Не трябва да разглеждам никакви сайтове, защото става страшно. Просто ще ви посъветвам, ако имате възможност да пробвате някое лосионче от тези. ;)
   Може да се поръчва от сайта им с посредник, добре че не съм разучила все още как се пазарува онлайн от чужбина. Тогава рискувам да отворя магазин. :D
http://www.boots.com/en/Boots-Brands-A-to-Z/Natural-Collection/
   Гледам, че са по 3 паунда лосионите, което за 75 мл според мен е доста (аз го изразходих за 6-7 ползвания), а като прибавим доставката ще стане солен.... но ако има кой да ви донесе - не отказвайте един. :)
   Приятен слънчев уикенд!

четвъртък, 20 март 2014 г.

OPI Pussy Galore

    Още лятото на изминалата 2013 г. мисля ви показах този пясък заедно с подобния Голдън Роуз Холидей, но тогава го бях сложила само за сравнение и всъщност ми изглеждаше перлен. Не го харесах, дори обмислях да го махам. Е, оставих си го, за да не си развалям сета с минита. Добре направих. Сега щях да съжалявам. Тази година ми се носят светли цветове и този се оказа страхотен за начало на пролетта. Не съм очаквала, че ще извади такава трайност заедно с Vesper. Сложих го в неделя наобяд и свалих тази сутрин, т.е. 4 пълни дни като прелакирах само показалеца на едната ръка 3 пъти понеже той ми е сцепен и много тънък.
   Pussy Galore покрива перфектно на 2 слоя и е страхотен бледорозов цвят с фини блестящи частици. Изглежда чудесно на всякаква светлина. Мога да го нося и със спортно, и с елегантно облекло. Радвам се, че си го запазих и му дадох шанс.





      На първите 2 снимки е сниман вечерта със светкавица, а на останалите май е ясно - на слънце. :)

Models Own Pinky Brown

    Здравейте :))

    Напоследък не ми остава никакво време за блога, но наближава абсолвентския ми бал и покрай него куп други задължения, затова и не смогвам с публикациите. Намерих половин час днес и понеже времето се затопля, съответно тъмните цветове вече няма да ги нося в следващите няколко месеца, реших да покажа последния сложен такъв. Доста време му се чудех и отлагах покупката, защото Models Own направиха солена доставката.... в крайна сметка с обща поръчка пак дойдоха на нормална цена и се ограничих само до един от колекцията Beetlejuice. Разбира се, имам го от миналата година по това време, но как да износя всичко сред такава бройка? Невъзможно!
    Та цвета е много необичаен. Като финиш и ефект според мен е доста сходен с Orly Space Cadet, като е кафяво с бургунди, докато Кадета е зеленикав. Не мислете, че само по снимките изглежда толкова дуохромен и си сменя цветя. Моите нямат фотошоп обработка и качвам директно, като само намалям размера им - това е и на живо, което виждате. При всяко движение се променя, голям хамелеон с 2 думи!






 
    При първия слой си мислите, че е непокривен (редичък е), но всъщност с два покрива съвсем нормално. Съхне бързичко, който си ползва и Пош или Сеш, няма да има никакъв проблем в това отношение. Трайността на Моделс Оун като цяло при мен е много добра, стоят ми по 3-4 дни без проблем и ги свалям с има-няма мънички забележки. Но това знаете зависи и от плочката. Доволна съм от тях и особено фаворити са ми неоните Bubblegum, Pink Punch, Hedonist & Beach Party.
   Съжалявам, че времето беше кофти и не успях да снимам на слънце, но тогава сигурно нямаше да се види добре ефекта му. Мисля, че го хванах все пак и при мен изглежда реален цвета.
    Ако можете да си набавите от някъде лакчета на ирландската марка, не се колебайте. Струват си 5те паунда. ;)