събота, 8 декември 2018 г.

Neutrogena Visibly Clear CC cream "Hell"

               Страстта ми да откривам нови и добри продукти не стихва. Дори да съм намерила точния за мен и качествен в определена категория, не спирам с експериментите. А и как да издържи един ентусиаст? Факт е, че обичам да се гримирам и ми носи огромно удоволствие, от което не смятам да се лишавам или поне докато възрастта ми го позволява. Това е и причината да продължавам да обогатявам колекцията, а и знанията си. Ето защо, макар че открих перфектния тониращ продукт, не спирам да следя какво излиза на пазара или да опитвам на различни марки. Така че днес ще си говорим за CC крема на Neutrogena.


              Не всичко на марката има при нас, затова не мога да бъда обективна дали ще можете да го откриете, но ако пътувате е идея. Или погледнете какво има в notino.bg

Golden Rose Terracota Stardust & Eyeshadow

              Golden Rose е една от бързо развиващите се марки в дрогерията и която много от вас, да не кажа всички познават. През последните години особено, станаха доста популярни с матовите си червила, но аз съм фенка повече на лаковете и пудрите им. Имам си и любима единична сянка в красив студен тоуп цвят, която ползвам от години! Но днес освен за нея, ще говоря за печените им сенки Terracota и пудрите от серията. Докрая на месеца са и намалени, та можете да направите на себе си или близка приятелка подарък.


            Обичам сенки и продукти за лице с блестящи частици, а и сега около празниците все по-често посягам към такива. Не съм много по сатенените и безлични финиши, затова си избрах да имат повечко блясък и да носят настроение. :)

Изненада

            Наближават най-светлите празници и искам да зарадвам някой от Вас с подарък от мен. Подбрала съм няколко продукта, които се крият в зелената кутия и извън нея, но ще ги оставя като изненада. Няма да е истинска, ако ги разкрия и затова ще премина директно към условията за участие в играта.



             Споделете ми в коментар:

         1. Къде ще прекарате Коледа - ще пътувате ли или ще сте си у дома?
         2. С какво ще запомните тази година?
         3. Дайте ми някакви препоръки за блога - за публикациите, оформлението или пък снимките? Можете да ми кажете и кои са любимите ви постове или продукт, който сте открили през 2018-та. :)

              И разбира се - оставете ми имейл за връзка, за да се свържа с Вас, ако спечелите. В случай че не желаете да се вижда от останалите, следете тук или фейсбук страницата, където ще споделя след 10 дни кой е късметлията. Играта ще е отворена до 17.12 включително и на 18.12 ще изтегля един от всички записали се тук.
            

понеделник, 3 декември 2018 г.

Missha Perfect Cover B.B. Cream No. 21 Light beige

              Допреди няколко години бях скептично настроена към корейската козметика. Без изобщо да прочета нищичко за нея и състава, ги заклеймих като лоши продукти едва ли не. Към днешна дата, мнението ми е друго. Не ползвам много такива, основно шийт маски, но ББ крема на Миша ме впечатли и не мога да не споделя положителните си впечатления от него. От тубичката вече не излиза почти нищо, което е предпоставка че щом за 5-6 месеца съм видяла дъното сред наличието на други 5 фдт-ена, Perfect Cover BB Cream е много добър!


              Моята опаковка е малкия вариант, предлагат се и 50 мл. Непременно като изхабя поне един от наличните, ще си поръчам. Никога не ми е пасвал толкова добре подобен продукт. Мога да го ползвам самостоятелно, както и да го смесвам с по-тъмни и да получа моя цвят. Формулата, трайността, завършека му.... за мен е перфектния!