събота, 26 юли 2014 г.

Розови придобивки

   Привет :-)

   Един съвсем бърз пост, докато не съм натрупала пак цял куп неща и да се обяснявам на дълго и широко. :)
   Повлияна от съфорумка и нейните снимки в четвъртък, не се стърпях и я помолих да ми вземе от новите предложения от Лидл, т.к. тук го закриха - тениска с Hello Kitty и симпатични маратонки в любимият ми зелен цвят. Промоцията е от 2-3 дни, но в София доста бързо ще се разземат предполагам и затова реших да ги покажа веднага.


    Имам сума ти тениски, но каквото видя с Кити и не се сдържам. Отдавна уж не се мисля за дете, но явно все още живее в мен "част" от него. Ако сте дребнички, както мен, размер S дори ще ви е дълъг и леко широк. Аз не харесвам впитите и къси, затова я взех. За всеки ден да я нося, ми е екстра. Цената и е 10 лв. Има и бели с Мики Маус, но за други разцветки не знам дали има.

    Маратонките са много свежарски. Изглеждат удобни. За спорт мисля да ги ползвам, защото такива цветове са ми свидни да ги цапам или поне из нашите прашни улици. Те струват 20 лв. Използвам снимките на момичето, т.к. сега не стават хубави.





    Балсама на Нивеа искам от доста време, но да си призная макар и 5 лв, не ми се купуваше и чаках намаление, защото знам колко ще го ползвам. Много се изкушавах, но си почаках и ето - сега е мой за 2,50 лв. На 50 % са в ДМ всичките такива в кутийки. Ако не сте си купили и вие, нападайте. :)
    Лака е p2 "010 Adorable". Аз го взех за желаещата и останах без него, защото се изчерпа. Тя пък реши, че и е перлен и не го иска. Приютих го на драго сърце. Щастието е пълно. :)

    На последно място, една рокличка, която взех съвсем случайно наскоро, но се оказа находка. Търся и повод да я разходя. Чудя се и с какви сандали би подхождала, приемам насоки.






     Спокоен уикенд.

сряда, 23 юли 2014 г.

Придобивки от морето

    Здравейте :)

    Както знаете бях на почивка за няколко дни и затова не успях да съм активна през това време. Днес ще ви покажа придобивки, които си взех от морето. Не че не мога да си ги взема и от Стара Загора, но друго си е като са от далеч донесени. Навяват ми хубави спомени. ;)
    Направих обиколи в Лили, Елитис, ДМ и Инглот. Гардеробни покупки не направих, защото съм зарината и нямах муза да избирам такива сякаш. Бях на друга вълна. Получих само синия скорт, който си поръчах наскоро. Оказа се обаче тесен за мен и му намерих вече нова собственичка. :)



                                          Ето ги и козметичните:



  така желаните матови сенки от Инглот :)



    Номерата са коралова - 361, розова - 362, лилава - 325, кафява - 329, тюркоазена - 372.
Останах с много добри впечатления от екипа на Inglot Варна. Към покупката получих и подарък - кремообразен руж. Номер 85 е. Цвета е между кафяво и пепел от рози. Мисля, че с лека ръка няма да е прекален. Дано само успея да си сглобя палитрата без да направя някоя поразия и да се вайкам след това. :)

           
      Лакчетата с изключение на L'oreal Jeans Effect 861 Azur Salopette са ми подарък от приятелка, донесе ми ги от Германия.
       p2 Sand Style 120 Dreamy, 130 Joyful
       p2 Volume Gloss 180 Miss Velvet
      Claires Surfer Chick, Claires Splatter Effect "Sprinkles"
      Yves Rocher Rouge Prussiend

     Спиралата на Astor Swing & Volume, моливът Yves Rocher Waterproof Eye Pencil 05 Turquoise и червилото на p2 "030 alpenrausch" също са ми от нея. За момента само последното пробвах и много ми харесва. Надявам се и останалите 2 да ми допаднат. Не съм по спиралите за обем по принцип, но ще експериментирам. Моливът на Импала го мернах в Елитис на касата, докато плащах и след като писаха във форума за него във връзка с розовата очна линия на Шанел от лятната колекция, взех да се видя с него как ще изглеждам. Номерът е 19. Мисля да го нанеса над черния молив. Струваше 3,85 или нещо такова.



    Цветовете на ружовете изобщо не можах да ги хвана. На живо са много красиви.
NYX (Silky Rose Blush) е приятен пепел от рози. Исках такъв неутрален нюанс, защото съм зарината с прасковени и блестящи барбенско розови. Milani Baked Blush 11 Bella Rosa взех, понеже съм влюбена в Coralina & Dolce Pink. Този е супер наситен розов цвят. Само леко докосване с пръст и разбирате за какво стара въпрос. Ще се постарая да му направя хубави снимки, защото в нета изглеждаше червен на места. Jordana Blush Powder 18 Touch of Pink пък поръчах от любопиство. За 2 долара не му мислих изобщо, а и любимият ми светъл прасковен руж с фини частички на Ruby Rose вече свършва и вероятно няма да мога да го намеря. Този на Джордана обаче се оказа матов и наистина светъл. Зимата без тен ще го нося, защото сега ще ми е бял сигурно. Поръчах ги от cherryculture при последното намаление (-20 %).
    Орифлеймския е от новата колекция The One. Illuskin Blush "Shimmer Rose" е прасковен с фини частички и хайлайт част. Не е такъв керемиден, трябва да снимам навън.  На пипане изглежда супер мек и фино смлян. Надявам се да не се разпрашва. Доста е малък като за 10 лв и каталожна марка, но пък може да си заслужава. Впечатлих се от фдт-ена от серията и чакам да захладнее, да го взема.
                           
                                Loreal Jeans Effect "Azur Salopette"





      Кърпичките вече изпробвах, свалят лек грим и освежават. Видях ги в CBA, спомних си че Нина ги хвалеше преди време и си казах какво губя от проба. Маските нямах търпение да намеря, защото течния шоколад ми е любима. Остава само да стигна до тях. Чака ме и Ягодовото суфле от предния шопинг. Сухите кърпички на Цева са ми фаворит от години. Много удобна опаковка и готин аромат имат. :)
      От година сигурно заглеждам портокаловите душ гел и лосион на Ziaja. 2те на цената на едното (6,57) в Елитис ме накараха да протегна ръка и да ме придружат до касата. :D Промоцията обаче беше до 18.07. Какаовите обаче още бяха на 7,20 в Лили. Тоника за лице със спрей помпичка е нова марка за мен, а вероятно и в Лили. Имат цял стелаж. Много се чудех спрей-балсама за коса ли да взема или това, но тоника ми свършва и затова избрах него. Има обикновен балсам с помпичка, шампоан, кремове за лице, ексфолиант и масло за тяло. Ако остана доволна ще пробвам и още нещо. Ахнах като видях розовата вода на Българска роза Карлово. Моята е на години (330 мл обаче) и не я бях виждала досега. Тъкмо привършваше и макар да знаех как ще ми тежи багажа, не се стърпях.

Напоследък съм луднала на тема продукти с роза.... дадох отново шанс на Volare (Oriflame) заради сладкия флакон. Със сигурност ми понася, нещо което преди години не можех да кажа.

Най-сетне си взех и желания балсам с масло от Карите без парабени на Le Petit Olivier


И на последно място в публикацията, но на първо в сърцето са ми тези гривнички. Направи ми ги една страхотна дама, на която съм и страшно благодарна. Само да си ги направя по мярка (отрежа/скъся) и ще ги спукам от носене. :)


Всяка една е направена по моя вкус и характер. На слънце тюркоазената заради двете, подобни на лунни камъчета е разкошна.

За край ви показвам маникюра и педикюра от морето. Кико Sugarmat 636 е герой - издържа 5 дни. На краката със сигурност ще изкара още седмица поне.


 Последният ден не ми се тръгваше направо. Толкова хубаво време.....


Не знам обичате ли сладолед и в частност Raffy течен шоколад, но аз обожавам. Макар да не харесвам другите им видове, реших да пробвам Bubblegum. Супер готин се оказа и си взех цяла топка на следващия ден. Пробвайте го. :)



До скоро. Целувки :*