неделя, 25 февруари 2018 г.

Разпродажба

         Здравейте.

         През последните месеци, шкафовете ми с козметика се препълниха и реших че е време да се разделя с някои продукти, които не използвам. За повечето от тях причината е да не мога да стигна до тях предвид наличието на много други и е безмислено да стоят. Други пък просто не са ми паснали. Стана ми трудно да откривам сутрин каквото ми е нужно, някои чекмеджета едва се затварят. И реших да направя прословутата блог разпродажба, каквато виждам при някои момичета.


        Малко от продуктите тук са ми предоставени от PR. Обмислях дали да ги пускам и причината да искам някаква сума за тях е, че ще я вложа отново в козметика, която да покажа тук и да ви бъда полезна. С това оценям донякъде и труда си. Като човек, който не печели от това и на 70 % сам отделя средства за продуктите, които показвам, сметнах че няма да е голям грях. Аз не печеля от това си хоби, бъдете сигурни. Ако смятате, че греша или каквото и друго да е, не се колебайте да ми пишете тук, във фейсбук страницата или на имейл.
        И така - относно срока на продуктите: единствено сенките и пудрите заедно с олиото на L'oreal може би са отворени преди повече време, но ви уверявам че са годни за употреба и аз лично имам по-стари такива, които са като нови. Нищо няма аромат на старо и т.н. Знаете че с този тип козметика, спокойно можете да ползвате над обозначения срок на опаковките. Аз самата преди 2 месеца изразходих метеорити на Герлен от преди 10 год. Не предлагам с био състав, но ако сте със свръхчувствителни очи и кожа, имайте го предвид. Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да ме попитате. Оставям и мейла си за връзка. Ще се постарая да отговоря бързо на всеки (iv4enceto_91@abv.bg) - ще спазвам реда, т.е. продукта ще е за първия писал ми. Изпращам по Еконт или Спиди за Ваша сметка, с опция преглед и като пощенска пратка. По желание на отсрещната страна, може и като куриерска. Всичко ще бъде обезопасено с фолио или друго, което ще гарантира здравината.

         Моля само за търпение и да сте сигурни, когато ми пишете и да не се отказвате в последствие!

               1. Too Faced Semi Sweet Chocolate Car - закупена e от Сефора. Много я харесвам и дълго време обмислях дали да се разделя с нея, но имам над 10 палитри, вкл. други 3 от Шоколадите. Рядко посягам към нея, цветовете ми се повтарят и не виждам смисъл да я държа. Продавам я за 62 лв. - ПРОДАДЕНА!

          Ползвана е не повече от 10-15 пъти, някои от цветовете са като нови!


         2. Makeup Revolution Ultra Blush Palette "Hot Spice" - всеки цвят е ползван по 2-3 пъти макс. Разпрашват се малко, но са пигментирани. Цена 8 лв. Повече снимки тук. ПРОДАДЕНА!



          3. Бронзираща пудра Guerlaina Terracotta (хидратираща) 02 Naturel-Blondes


          Мека и почти маслена текстура, с аромат на луксозен крем е. Добре пигментирана е. Буквално като нова. Ползвала съм я броени пъти. Да не кажа че може да мине и за подарък. Затрупана съм с други, иначе не бих се разделила с нея. Цена - 47 лв.  ПРОДАДЕНА!


           4. Палитра сенки Dior (876) Trafalgar - страхотна палитра и за дневен, и вечерен грим. И начинаещ би се справил с нея, много лесни за преливане. Имам такива цветове в други палитри. Лимитирана е и вече не се продава. Няма пауч и кутийка, но е продукт! Цена - 55 лв.
ПРОДАДЕНА!



        5. Douglas Oriental Palace Bronzing Powder - и тя е почти като нова. Среднотъмна с фини частички. Цена - 15 лв.



         6. Единични сенки Kiko - номера 116, 160, 101, 136. Златното и лилавото са по-сухи и като ефекти, но зависи и колко силен грм носите. Люляковото е мат с частички. Цена - всяка по 1 лв. Искат база и четирите. Зеленото и червеното са за подвижния клепач. Цена - по 2 лв/бр.


          7. Любим и много добър хайлайтър, но един от безбройните в колекцията ми е Catrice Mineral High Glow. Ползван е, но изглежда като нов. Цена - 5 лв. ПРОДАДЕНА!



          8. Essence Girls just wanna have Fun - хайлайтър, който е с фини частички и не е с маслена формула. Ако сте с по-мазна кожа или просто не обичате силния блясък, този е за вас. Цена - 4 лв.


         9. Единични сенки Yves Rocher Botanical 31, 94 - много добри, но отново в повтарящи ми се цветове. Ползвани по 3 пъти всяка, изглеждат като нови! Цена - 7 лв/бр.



          10. Avon Mark - гел очна линия с четка. Наситено черна и позволява опушване, но така и не свикнах да работя с такъв тип очни линии. Свикнала съм с писалки или като мастилница. Произведена е 08.2017 и отворена есента. Срока и е 3 год. Цена за нея и четката - 5 лв.



          11. Топ лак Catrice IcoNails Gel Top Coat - ползван 2 пъти (цена - 3 лв).
                Лакове Sally Hansen: 570 Right Said Red - малко повече от 1/2. Цена - 2 лв.
                             Sally Hansen Miracle Gel 430 - Creme de la Creme - 2/3. Цена - 3 лв.
                Топ лак Orly Polishield - втора опаковка ми е от него. Тънък ми идва вече. Харесвам плътните топове. Цена - 7 лв.


           12. Изкуствени мигли Aura - Geisha & So Dolly So Sweet. Чисто нови. Всеки чифт -3 лв. Комплекта шаблони на Essence подарявам, ако на някой биха му свършили работа. Строубинг стика Aura City Lights харесвам много, но отново ми се повтаря цвета. Ползван 5 пъти - 6 лв. Стика е ПРОДАДЕН!


          13. Флуид за перфектна кожа Nivea Cellular Perfet Skin - страхотен и като грижа, и като лек тониращ крем. Бледосив е, но се адаптира към естествения цвят на кожата. Ухае на класическата серия на марката. С помпичка е. Купих го миналия месец, отворен буквално преди 10 дни и ползван 3-4 пъти. Натрупах доста фдт и ББ кремове, не мога да измажа всички. С целуфана още. Цена - 16 лв.



         14. Revlon Colorstay 180 Sand Beige - за нормална до суха кожа. Ако бях си взела по-светлия цвят, нямаше да има грешка, но за зимата ми идва идея тъмен. Отворен е преди 2 месеца. В срок до 01.2019. Варианта без помпичка е.


          15. Тоалетни води Yves Rocher Pineapple Coconut и Mango Passion fruit - всяка по 3 лв или двете за 5 лв. Опаковките са по 20 мл. John Gallianto EDT 40 мл - много харесвам EDP, но този ми идва лек. По-свеж и обран е. Пръснато е няколко пъти, за да му напиша ревю. Става и за подарък, ако му се лепне парченце тиксо. С целофана е! Цена - 25 лв. Valentino Rock n'dreams - около 30 от 80 мл. Ако харесвате нежни аромати с цветни акорди и мека дървесина, ще ви допадне. Цена - 23 лв. ПРОДАДЕНИ и 4-те.



         16. L'oreal Mythic Oil за всеки тип коса - около 50 от 125 мл. Цена:8 лв. ПРОДАДЕНО!


           17. Четки за грим - първата става за пудра, фдт или минерални продукти. Мисля че е имитация на Marc Jacobs. Голяма е главата й. Минуса е, че явно попаднах на кофти бройка и от едната страна падат косми, но като цяло няма проблем с нанасянето на продукт. Цена - 3 лв. Много е мека и се усеща луксозно в ръката. Тези на Essence и Catrice -  на Есънс според мен е чудесна за хайлайтър, но не и за руж. Особено за пигментиран озаряващ продукт. Цена - 3 лв. На Катрис е за контуриране. Цена - 5 лв. Мисля че пазя и наелоновите кейсове.




          18. OGX Coconut Milk шампоан - забелязах че продуктите за коса с кокос, независимо от кой ценови клас, не ми се отразяват добре. Не е лош шампоана, но аз търся обем, а с него няма такъв.  Половин е - цена 6 лв. Терапията на Uniq One също е 1/2. Пълна е до надписа под ONE (10 Real Benefits). Цена - 8 лв.



         19. Спрей лосиона на Cien Spray-on Bodylotion ухае на кокос и е много лек, идеален за лятото. Попива за секунди. Пробван - 2 лв. Пяната на Balea Vanila Berry е също ползвана 3-4 пъти. И тя е идеална за топлите месеци, защото се абсорбира бързо. Цена - 2 лв. Сладникаво ухае. - ПРОДАДЕНА!



         20. Шампоан Schwarzkopf Belogy deep sea extract smothing за хвърчаща коса и Heat protect заглаждащ спрей с термозащита. Купих ги преди 2 седмици и пробвах по няколко пъти. Аз съм с права и гладка коса по принцип, ползвам тежки финиш олиа. Затова и не виждам ефект от тях. Но пък правят мека и блестяща косата, ухаят като професионални продукти. От шампоана липсва не повече от 100 мл. Цена за него - 7 лв, а за спрея - 10 лв.



             За Стара Загора мога да предам продуктите и лично! При покупката на няколко продукта, поемам доставката и в зависимост от сумата, намалям от общата стойност!