понеделник, 6 август 2018 г.

Oriflame The One Wonder Lash Mascara

             Wonder Lash е най-продаваната и успешна спирала на шведската компания Oriflame според моя няколкогодишен опит като представител. Дълги години, когато се занимавах активно с поръчки, имах приятелки които поръчваха само нея и продължават до ден днешен. Пробват от време на време други, но винаги имат поне по една в козметичния несесер. А като я намалят, поръчват по 3. Аз като ученичка също я бях пробвала, само че не ми хареса и не повторих. Докато през изминалата Коледа не ми дадоха да я тествам отново и останах очарована. Дали заради уменията ми тогава или нещо друго, но сякаш това беше друга спирала.


            И разбира се, щом я видях намалена в каталога, не се поколебах да си взема. Опаковката е на коледната версия, която пускат всяка година. По-миналата беше в тъмнозелено. Иначе стандартно е в лилава. Четката си остава непроменена от пускането й. Силиконова и с две страни - от едната е с дълги зъбци за горните мигли, а късите са за долните.

неделя, 5 август 2018 г.

Malinka Pop Milky Evolution Gel 214

              Malinka е италианска марка за декоративна, бяла и козметика за коса, която вече има няколко магазина в София, а от този месец и в Стара Загора. Разбира се, не пропуснах да пробвам лаковете. Друго не успя да ме грабне. Серията "Pop Milky" бях харесала от един цвят от маникюра на съфорумка. На живо за съжаление едва си избрах цвят. Само розови, телесни, в червената гама и по един жълт, син и зелен, имаше и някакви тъмнолилаво и бордо. Аз взех класическо червено.



             Лака е с широка плоска четка и се нанася много лесно. Текстурата му е желе и се плъзга като масло. Покрива на един слой дори, но за дълбок и по-плътен нюанс, са необходими два. Прозрачност пак има, обаче желетата са такива.