събота, 25 ноември 2017 г.

Yves Rocher Hydra Vegetal Refreshing Cleansing Gel

        Hydra Vegetal ми стана любима серия още през студентските години с хидратиращия гел-крем за лице. Вече съм ви споделяла за него и колко доволна останах. Няколко години по-късно, от марката ме зарадваха с мини опаковка на новото попълнение към линията, а именно маската. Толкова ми хареса, че вчера купих в пълен размер. При 30 % намаление и осезаемо сухата ми кожа, не можех да пропусна.


        Днес обаче ще си говорим за освежаващия почистващ гел със сироп от клен и био екстракт от хамамелис, който улавя влагата с т.нар. ботанически капсули.

Nuxe Reve de Miel Face Cleansing Gel + Nourishing Lip Balm

        Обожавам балсама за устни с мед в бурканче на Nuxe Reve de Miel и това беше причината да обърна внимание на почистващия гел от серията. Имах известно колебание дали да взема него или другия с листенца от роза, но вторият свършва доста бързо и се спрях на този с чист акациев мед. А и аз обожавам аромата на мед, така че бързо реших кой да прибера у дома.


        Помпичката на Nuxe Reve de miel Face Cleansing and Make-up Removing Gel е много удобна и с едно натискане, изкарва достатъчно продукт за измиване на цялото лице. Ако съм с грим обаче, ползвам 2, за да съм сигурна че ще го свали почти напълно. Няма опасност да излезне прекалено много продукт или да се разпилее във всички посоки, което се случва с помпата на измиващото олио с лайка на The Body Shop.

понеделник, 20 ноември 2017 г.

Yves Rocher Nutritive Vegetal Creamy Repair Mask

       Щом листата пожълтеят и постелят своя килим по градските алеи, значи е време да извадим топлите шалове и хидратиращите маски. За дамите със суха кожа особено, грижата е от изключително важно значение. И когато сте минали 25-те, не пропускайте нито една стъпка. Не само дневният или околоочни кремове, но и ежедневното почистване заедно с подхранващи маски. Могат да бъдат големи помощници. Днес ще говорим именно за такъв продукт. А именно за подхранващата маска от серията Nutritive Vegetal на Yves Rocher.

   

неделя, 19 ноември 2017 г.

Yves Rocher Jardins du Monde Almond from California Shower cream

         Yves Rocher са една от любимите ми марки що се отнася до бяла козметика и за тяло. Знаете че обожавам коледните им колекции. Пробвала съм и немалко душ гелове. Особено преди да станат толкова разпространени в България, през ръцете ми е минала почти цялата серия Jardins du Monde. Имат страхотни аромати, правят богата пяна, не изсушават и състава им е добър. А цените са супер достъпни. Струват по 4 лв.


         Наред със стандартните им душ гелове, имат и няколко кремообразни. Тяхната текстура е още по-изкушаваща, подхранваща и доставя истинско удоволствие в банята. За мен няма "сезон", но през студените месеци я предпочитам. Със сигурност знаете за прословутия крем с кафе (Coffee beans from Brazil) , който дори аз като антифен на тази напитка много харесвам. Има още с памук от Индия, магнолия от Китай и макадамия от Гватемала.