понеделник, 20 декември 2021 г.

Eucerin Hyaluron-Filler

             Наскоро ви споделих, че получих покана да пробвам обновената серия Hyaluron-Filler на Eucerin, за да споделя мнението си. Бях сред избраните като имате предвид, че съм 30 +, а знаете че способността на кожата ни да попълва запасите си от хиалуронова киселина започва да намалява още на около 20-годишна възраст и с времето отслабва допълнително. Та аз вече ползвала буустера (ултралекия хидратиращ гел), който ми стана любим и съм ви казвала колко го харесвам, не се почудих дълго след кратка консултация и при мен в началото на ноември пристигнаха три продукта. Изминаха почти 2 месеца, откакто включих околоочния с двата крема за лице /дневен и нощен/, затова реших да ви кажа какво мисля и дали си струват. Сега им е сезона, та ако си търсите нова грижа - останете докрая.


              Все още имам от буустера, така че паралелно с кремчетата нанасям и него. Той действа супер ободряващо и обожавам да го ползвам като чувствам умора или усетя нужда от повече хидратация. През лятото е страхотен! Още в началото мога да потвърдя, че за моята кожа дневния и нощния крем, се оказаха перфектни и нямам никакви забележки към тях. Същото важи и за околоочния. Перфектна хидратация, подхранване и плътна, но немазна или лепкава текстура.

               Новата, подобрена формула изпълва кожата с хиалуронова киселина, за да хидратира и запълни бръчките, но освен това стимулира и собственото производство на хиалуронова киселина с антиоксиданта глицин-сапонин. Последната стъпка в цялостния подход към антиейдж грижата на Eucerin® Hyaluron-Filler е предпазване от разпад на хиалуроновата киселина. Под въздействието на свободните радикали, но и на естествено съдържащи се в кожата ензими, значителна част от хиалуроновата киселина се разгражда бързо и с възрастта процеса става все по- интензивен. Хиалуроновата киселина безспорно е голям помощник, но т.к. се разгражда бързо, в новата формула на Hyaluron-filler е включен еноксолон, който се извлича от корените на женско биле. И има 200 % повече хиалурон в нея, освен това е с троен ефект.



              Дневния и нощен кремове пристигат в картонени опаковки в много симпатични пластмасови кутии. Не са евтини обаче, имат красив външен вид, масивни са и с удоволствие бих купила за подарък. Капачките се затварят плътно и са запечатани със станиол. Така може да сте сигурни, че не са отваряни. Дневния крем е с SPF 25, което е чудесно за предпазване на кожата от вредните слънчеви лъчи. Знаете че през зимата са дори по-опасни. 



             Аромата му е акватичен с лимонова нотка. Напомня на нещо от детството, но е много приятен. Ухае си на типичен крем с успокояващ ефект и деликатен намек на лимон. 

               Неговата текстура е гъста и кремообразна с блед жълтеникав цвят, от която ви е нужно малко. Наподобява някои слънцезащитни кремове, но не е тежка и мазна. Абсорбира се бързо, ако не сте взели повече от необходимото за вашата кожа. Разнася се с лекота, оставя я мека и хидратирана, еластична. Две минутки след това мога да продължа с фдт без да имам проблеми и да се появи кир ефект.

              



               Нощния крем мирише по същия начин, но сякаш е идея по-свеж аромата заради формулата и за мен е истинско удоволствие да ги използвам дори само, за да усетя. 



             Неговата текстура е по-ефирна, макар да прилича на средно между пухкаво масло и суфле. Не се залъгвайте обаче. Осигурява страхотна и дълготрайна хидратация!




             Обожавам вечер след баня и маска, да го нанасям. Облекчава сухите участъци моментално, като оставя лицето меко, гладко, освежено и перфектно хидратирано. Абсорбира се за минута, в случай че не прекалите. При повече количество отнема време, докато попие напълно. За моята суха кожа и двата са отлични!



            Дневния ми създава идеална основа за грима, а нощния витализира и обновява клетките. Събуждам се със сияйна и свежа кожа сутрин. Еластична и гладка. Освен това се оказаха и много икономични. Аз не пестя и си нанасям нормално количество, като обхващам и шията, но не съм изразходила и 1/3 от кутията.  

             Околоочния е моя нов любим за зоната крем. Въпреки че съм на 30, още от 25 годишна аз ползвам именно с подобна плътна и почти маслена текстура, подходящи за 40 + дори. Имам много суха околоочна зона, която често опъва. Затова и леките хидратанти не ми вършат работа.



                 Този на Eucerin освен че за минута успява да ми помогне с възвръщане на хидратацията и запълни леките мимически бръчици, е и икономичен. Само за справка, ще ви кажа, че предишния ми свърши за месец. Толкова слаб беше и се налагаше да нанасям 3 пъти повече за облекчение. От този ми е нужно много малко, точно колкото виждате на снимката. Кремчето няма аромат, който да ви дразни и би трябвало да пасне дори на чувствителни очи. Има SPF 15.




              Няма аромат, попива бързо и е чудесен за дневна или нощна грижа, а след измиване особено ми е голямо спасение. Обикновено винаги ми опъв и той действа веднага. Мога да говоря само хубави неща за него и с удоволствие бих подновила след като приключа тубичката.



              В случай че страдате от суха кожа, която през зимата опъва и попадате в категория 30 +, смятам че Hyaluron-filler ще ви пасне отлично за настоящия сезон и като грижа, и като помощник за още по-красиви грим-визии.

              Цените на нощния и дневния са приблизително 60 лв за брой, а околоочния струва 49 лв. Като в аптеки Софарма има и комплект от крем + околоочен с несесер за 75 лв. В Ремедиум кремовете са по 57 лв.


4 коментара:

  1. Имате ли нужда от бърз заем от 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем при нас в Novelty Finance по имейл чрез: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ WhatsApp Чрез: +447915601531.

    NOVELTY FINANCE предоставя финансови решения. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен кредит, бизнес кредит и много други). Ние също така предлагаме гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди.

    ✓ Лесно одобрение
    ✓ Гъвкав срок на погасяване 6 - 360 месеца
    ✓ Много удобно - Можете да кандидатствате за заем на удобно за вас място и време.
    ✓ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение.
    ✓ Субсидиран лихвен процент (3% годишно)
    ✓ Няма да бъдете бързани да върнете заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема.
    ✓ Без скрити такси
    ✓ Ще бъдете напътствани през целия процес

    Как да кандидатствам:
    Кандидатстването за кредит при нас е бързо и лесно!
    Изпратете ни вашето искане за заем чрез;
    Имейл: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Обадете се или ни пишете на WhatsApp чрез: +447915601531.
    Прилагат се правила и условия.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага

    Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др.

    Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

    Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда.

    Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.

    ОтговорИзтриване
  3. Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте и добре дошли в Spotcap Global Financial Services, Казвам се Клаудия Клайн, аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Предлагам всякакви кредитни услуги

    Имате ли остра нужда от финансово подкрепление? Имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotcapglobalservices@gmail.com | или изпратете текст в WhatsApp чрез: +31642117819 | и имате заем в сметката си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги за заем по целия свят.

    Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми, а също така можете да заемете до 15 милиона евро и даваме заеми при нисък лихвен процент от 3% годишно. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от кредитни продукти.

    Признавам факта, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора намират за толкова трудно да получат заем за капитал от местните си банки или други финансови институции поради висок лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или всякакви други причини

    Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да извършвате транзакциите си, когато и където имате нужда

    Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до | spotcapglobalservices@gmail.com | или изпратете текст в WhatsApp чрез: +31642117819 | & Получете отговор веднага

    Вашето семейство, приятели и колеги не е нужно да знаят, че имате недостиг на пари, просто ни пишете и ще получите заем.

    Вашата финансова свобода е във вашите ръце!!

    ОтговорИзтриване