петък, 15 декември 2017 г.

M.Asam Aqua Intense Hyaluron Serum

     С напредването на годините, грижата за кожата става все по-важна за мен и вече не търся само хидратация и/или подхранване. Изглаждащите и запълващи фините линии продукти, започнаха да ми представляват голям интерес и особено серумите. Имах нужда от точно това, което да нося под грима и като цяло под дневната и/или нощна грижа. От година сигурно разглеждах какво има по дрогериите и козметичните магазини. Питах за мнения и четох каквото намеря. Чудейки се дали да взема масло или серум, накрая просто влезнах в Магазин за човека в града и грабнах този серум на немската марка M. Asam.


         Известно време влизах в един чужд сайт, който предлага марката и четох коментарите на дами от всякаква възраст и с различен тип кожа. Имаше доста положителни за Vino Gold, но той не беше наличен в магазина и реших че ми е било съдба да взема хидратиращия. Не смятам че сгреших. Серума не ме разочарова. Ползвам го от месец и половина, и от тогава почти забравих какво е фдт да се събере в назолабиалните и линиите по челото.

L'oreal Paradise Extatic Mascara

       Paradise Extatic стана най-коментираната спирала от дрогерията през последните 2 месеца. Спрягат я за двойница на известната Better than sex (Too Faced), но това няма как да потвърдя, т.к. не съм я пробвала. Мнозинството я харесва и потвърждава приликите на двете спирали, така че вероятно си приличат не само по четката. Като недостатък се изтъква това, че засъхва за месец и става неизпзолзваема. Моята е отворена преди 17 дни и ще споделя като минат още 2 седмици как е.
        Въпреки че съм фен на силиконовите четки, реших да дам шанс на тази. Пролетта ползвах Aura Shape it up, която е с подобна четка на Paradise Extatic и това беше причината да се реша. Закупих спиралата за 17 лв (редовната цена е 25 лв), колкото струва и този месец.



Опаковката ми допада много. Тези розовозлатисти цветове също са приятни за окото и правят продукта да изглежда скъп. Но дали всъщност спиралата си заслужава?

сряда, 13 декември 2017 г.

Коледен маникюр с Twenty One 33 - новата марка на Лили

       Видяхте ли новата марка лакове на дрогерии Лили - Twenty one? Струват скромните 1,29 лв, а има красиви пастелни и блестящи цветове. Аз си купих два и вече съм с единия светъл бежов шимър, много празничен нюанс! Има фини прасковени и розови частички. Според мен се комбинира чудесно с червено, а и със зелено би стоял добре.


          На първия слой е леко прозрачен, но с втория покрива напълно. Съхне бързо и е чудесен офисен вариант на по-лъскавите и съвсем коледни лакове.

неделя, 10 декември 2017 г.

Pull & Bear Metallic Turquoise

         Metallic Turquoise се оказа едно много добро попадение за празниците, не само заради металния финиш и перфектната почти еднопластова покривност, но и цвета му е интересна смесица между зелено и тюркоазено. Не е типичното коледно зелено, а прилича на отрупано със сняг дръвче. Заскрежена борова гора е сякаш. Загадъчен и необятен, като небето в коледната нощ.