сряда, 28 април 2021 г.

Ново от Avon

            Avon са ми една от любимите бюджетни марки що се отнася до червила, парфюми и козметика за тяло. Имат и хубави лакове. Знаете колко обичам топа им с гел ефект. Последните години това пазарувам най-често и часовници от аксесоарите. Но тази зима наблегнах на парфюмите. Особено впечатление ми направиха два, за които ще разберете ако останете докрай.


                 Първия Her Story не го удостоих с внимание, но новият Her Story Love Inspires ме впечатли от ароматната страница и го поръчах без да му мисля. За под 20 лв комплектa, реших да грабна насляпо и седмото чувство не ме подведе. След като през зимата се влюбих в Lancome Midnight rose и Tresor Nuit a la folie, този червен флакон незнайно защо ме привлече и напомни на тях. Повече на втория. 

неделя, 25 април 2021 г.

Mixa Hyalurogel Light, Night Cream, Cleansing Micellar Milk & мляко за тяло

            За пореден път, имам удоволствието да ползвам продукти на Mixa и след като се убедих в качествата им и дадох достатъчно време, реших да ви споделя с какво ме спечели серията с хиалуронова киселина. Вече съм ползвала лекия хидратиращ крем, имам публикация за него и за мицеларната вода съм ви говорила, а сега ползвам млякото за тяло, мицеларното мляко за лице и нощния крем Hyalurogel заедно с дневния гел-крем. Та ето мнението ми за тях и дали си струва да им обърнете внимание.


                 Цялата серия е обогатена с хиалуронова киселина, която знаете се бори не само със стареенето, но и хидратира в дълбочина. Дали сте на 20 или 30 год., е от голямо значение да ползвате крем, който трябва да дава на кожата ви необходимата доза влага. Не само онези със суха кожа обаче имат нужда от нея, а всички. Затова не пренебрегвайте употребата на крем, но не забравяйте и да се хидратирате отвътре. :)