вторник, 5 декември 2017 г.

Pull & Bear Metallic Pink

       Pull & Bear ме оставиха без думи с металическите нюанси лакове, които предлагат. Знаете че имам стотици и са ми минали много през ръцете, но тези си заслужават всяка стотинка. Четката им е широка, нанасянето става с лекота, формулата е с идеалната текстура, пигмента им е силен, а завършека е метален и стоят просто страхотно!



неделя, 3 декември 2017 г.

Yves Rocher Advent Calendar 2017

         Началото на декември е топло и граничи с пролетно, но коледното настроение се усеща навсякъде вече. Започна отброяването до празниците и нямам търпение за събирането около трапезата. Не искам да бързам обаче, защото знам че ще минат много бързо дните. Едва ли има някой, който да не се радва на подаръци, среща с любимите и близки хора, но дотогава..... ще се радваме на малките неща като този advent календар.


        И тази година от Yves Rocher отново не пропуснаха да зарадват своите клиенти с коледна колекция, а мен ме изненадаха с техния календар и няколко продукта от лимитката за тази зима. С него направиха дните до 25-ти още по-вълнуващи. Не знам дали си предлага тук, но видях че цената му в чужбина е 40 евро.

The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask

         The Body Shop се доказа през последните години пред мен и не се съмнявам в качеството им. Не съм пробвала много от техните продукти, но за тяло са ми от любимите. Сега реших да дам шанс и на новите веган маски, които са на пазара от година. Избрах си тази с етиопски мед. Обожавам аромата, а и ефекта от тази съставка знаете колко добър е за суха кожа през зимата.


       Етиопския мед, използван в маската идва от Биосферния резерват на ЮНЕСКО в Етиопия, където африканските пчели дестилират нектара от дъждовните гори, за създаване отличителен цветен мед. За събирането на този скъпоценен мед, се работи с "пчелари" от Беза Мар - група, посветена на подобряването поминъка на етиопските пчеларски общности и запазването на техния традиционен и естествен начин на работа с пчелите. Когато са готови, пчеларите нежно издухат облаци дим в кошерите, за да премахнат пчелните пити, разкривайки златното съкровище вътре.