събота, 23 декември 2017 г.

Pull & Bear Metallic Navy Nail polish

     Този декември открих металическите лакове на Pull & Bear и те бяха предпочитани от мен за коледните маникюри. Носих всички цветове, които си купих и смело мога да ги препоръчам. Много пигментирани, блестящи, с удобна четка и перфектна текстура за нанасяне. Оказаха се и трайни, не боядисват плочката и нюансите са интересни. Не съм срещала от бюджетните марки подобни, затова и направиха чудесно впечеталение.



          В шишенцето това синьо, признавам си, не ме грабна чак толкова. Изглеждаше ми подобни на доста други от масовите марки, обаче грешах. И от снимките това се вижда.



          Комбинира се страхотно със сребърно и предвид пищния цвят, не ми се искаше да добавям стикери.




          За цената си от 6 лв, лаковете са с чудесно качество и няма да сгрешите, ако си вземете някой за проба. Предлагат се на касите в магазините на Pull & Bear.


понеделник, 18 декември 2017 г.

Twenty One Nail polish 34 - коледното зелено

       След красивия бежоворозов шимър (No. 33), не можах да се сдържа и реших да се лакирам с другия цвят, който си взех миналата седмица от новите лакове на Лили - Twenty One. Всяка година през декември, нося задължително такова зелено, червени, златни, сини и сребърни блестящи нюанси. Затова и нямах търпение да сложа 34 номер, който не ме заблуди и се оказа разкошен! Ако сте виждали Emerald Sparkle (China Glaze) или Meet me under the Mistletoe (Orly) и ги харесвате, вероятно ще искате да обърнете внимание и на този лак. Заслужава си да се купи за тази цена.