сряда, 27 ноември 2013 г.

China Glaze It's Alive

     Втори ден вали сняг и вече не издържах ....сложих най-накрая коледен лак за първи път тази зима. От кога се канех, но все времето не стигаше или ме влечеше към други завършеци. Днес се предадох и сефтосах тази разкошна China Glaze, която ме чакаше цели 2 зими - срааам! Така е като има човек близо 500 лака и иска да сложи всеки.
   It's alive е от Haunting Halloween Collection 2011. Цвета е интересно борово зелено, ако може да се определи като такова. Напомня ми и на каки също. Глитър е, но не от най-грубите. С по-плътен слой топ лак (Сеш или Пош) става прилично гладък и не закача. Аз лично сложих от този gel refill сега, понеже не съм си пресипала в нормално шишенце от Поша (стария ми вече има мнооого малко на дъното и не става). По принцип слагам и топ след него, но в момента не виждам нужда. Ако искате стъклен ефект вече, е необходим един слой.


    С обикновените топове няма да се справите според мен, защото буквално глитърите ги изпиват и все едно не сте слагали нищо.
    За трайност не мога да кажа - всеки път е различно. Зависи от състоянието на ноктите, колко пласта и каква основа съм нанесла, колко съм експлоатирала ръцете и т.н. Но поне 2-3 дни ми издържат глитърите на марката. Lorelei Tiara дори ми стоя около 5 дни, като накрая я свалих заради израстването.

     Нанесох 2 слоя, напълно достатъчни са за пълно покритие. Нямах проблем с гъстотата или поне за момента (понеже както писах го ползвам за първи път).
     Можете да си го поръчате от ибей или да го потърсите при вносителите (гр. София, ж.к. Стрелбище,, ул. Дедегач 8, магазин 5). А вероятно го има и в магазин Мориа, ако някой е запознат нека се включи. :)
    Цена - около 15 лв.

        Поздрави от снежен Свищов :)))


            Усмихнат ден ви желая!