понеделник, 15 октомври 2018 г.

Matrix Biolage Normalizing Cleanreset Shampoo

                Професионалните шампоани, които съм пробвала досега, не се оказаха най-доброто за моята коса и нужди. Да не кажа че бях разочарована от почти всички. Когато платиш висока цена, очакваш да получиш адекватни резултати и обратното води до негативни впечатления към почти цялата марка. Знам че не трябва да се съди по само един пробван продукт, но понякога разочарованията са малко по-големи.
               Марката, за която ще си говорим днес, е нова за мен. Не съм имала нищо на Matrix, но съм слушала и чела доста за нея през годините. Затова и реших да й дам шанс. Дълго се колебаех кой точно шампоан да избера, защото съм капризна. Но се спрях в крайна сметка на почистващия Cleanreset, т.к. смятам че всяка от нас трябва да има точно такъв в шкафчето си. Хубаво е поне 2 пъти месечно да посягаме към подобен измиващ продукт за скалпа .


              Опаковката е доста удобна и практична, с изчистен и приятен за окото дизайн. Рядко се впечатлявам от бутилчета на шампоан, но тази ми допада много и би стояла добре във всяка баня. В любимия ми бял цвят и със зелени акценти, които кореспондират с аромата.