събота, 28 февруари 2015 г.

Празни опаковки

    Ето и първата порция продукти за 2015 г., които успях да изразходвам през последните 2 месеца. В края на януари не успях да видя дъно на нищо и затова отложих за този месец. Но сега пък се събраха доста продукти, днес след снимките изхвърлих цяла торба и сега ми е едно леко. Не питайте как изтрах да не ги изхвърля досега. :)
     Avon Advance Techniques Moroccan Argan Oil Conditioner & Treatment - ползвах шампоана от серията преди време, не ми вредеше с нещо, но и не усетих да прави нещо в положителна насока. Същото е и с балсама + терапията. Дали косата ми се изсуши от Sunkiss Jelly гела на Лореал, който ползвах месец в края на лятото, но по една шепа от двете слагам заедно с маската от серията и не виждам нищичко като ефект. Косата ми е гъста, не е изтощена и третирана, И моя приятелка потвърди, че от терапията не е доволна.


     Avon Naturals Strawberry & White Chocolate - вече съм писала за тях, но и тук ще кажа, че ми харесваше аромата много. Доизпръсквам спрея и се сбогувам с тях. Имам доста лосиони в момента, затова няма да страдам от липсата им много. Хидратира като всеки такъв продукт.
     Orifame Actuelle Cotton Dry - много харесвам део спрея със сивата капачка, който е за черни дрехи, но този ми оставя страхотни бели ивици при обличане. Аромата му е подобен на синия крем Нивеа, ако сте имали нещо с памук, ще се сетите. Не бих го взела отново, едва изтрах да свърши, освен това през зимата да не ме предпазва от изпотяване....
     Oriflame Amazonia Face Cream - любим продукт! Имам и крема тяло, от който съм измазала една опаковка и се запазих с втора. Имам и мъжката + дамска тоалетни води. Супер свежарски аромат има цялата серия. Колекцията е лятна, но през сезона ми идваше мазничък крема и сега си го доизмазах с кеф. Текстурата му е като на масло, много мека и приятна. Хидратира и омекотява чудесно кожата. Пак бих го купила, ако я пуснат.




        Oriflame Love Nature Nourishing Dry Skin Wild Rose - приятно околоочно кремче, няма аромат или аз не усещам, явно е доста лек. Хидратира, омекотява.... като всички останали. Някои сутрини обаче се събуждам с много сух контур, а серията с дива роза е предназначена за много суха кожа уж. Ползвах и крема за лице, но и той е по-скоро гел крем. Като дневна грижа е ок, но за зимата ми идва лек.
        Oriflame Feminelle Smoothing Intimate Cream - от не знам колко време го размотавам този крем. Дори не знам защо го купих. Ползвах го за сгъвките, за триъгълника логично. :) Облекчава сърбеж и сухота, но временно. Ако вечерта взема душ и го ползвам, на сутринта отново трябва да мажа. Струва ми се, че Здраве ще свърши по-добра работа.    


     Вече ви писах в публикацията за Гарниерската мицеларна вода, че харесах тампончетата на Ebelin и пак ще си взема от тях. Пастата на Himalaya Sensi-Relief за чувствителни зъби е голямо разочарование. Добре, че имаше малки опаковки в Лили. Вкуса и е сладък лекарствен, ужасен. Едва я доизползвах. Всеки път при миене ми кървяха венците, не знам как са я определили като Sensitive.... Лакочистителя на Ebelin е любимият ми. Имам 2-3 опаковки от него в запас. Маската на Himalaya Refreshing Fruit Mask е една от най-добрите, които съм ползвала. Почиства и освежава кожата ми без да я изсушава и затова мога да я ползвам през цялата година. Ухае на плодове, цвета и е пъпешов. Единствено леко пощипва, но в първите минути. Стига за около 15 пъти поне. 75 мл е.
     Pantene Repair & Protect Shampoo е най-хубавия шампоан, който съм ползвала до момента сигурно. Много икономичен, страхотна пяна прави и готин плодов свежарски аромат. Косата става мека, хидратирана, не се омазнява бързо и има блясък. Спомага за лесното разресване и с него мога без спрея ми за тази цел. Отворих го в началото на декември, като дадох 50 мл на приятелка и имам още толкова останали, които пресипах в малко шишенце. Ползвала съм 4-5 пъти през това време други. Определено пак ще си го взема като поизразходя запасите.
    Водата за уста на Dontodent не е лоша, има ментов вкус. Почиства добре, обаче на сутрин ми лепи направо и усещам вкуса ми гаден, нямам търпение да си измия зъбите. И с червената го имах този проблем. Сега взех синята, да видим как ще е и тя.
    Двете сашета - на шампоана Head & Shoulders Moisturising Scalp Care & Cleo Rice Milk, Oat Milk, Almond Milk душ крема не мога от едно ползване да ги преценя. От шампоаните съм доволна по принцип. Душ крема е доста течен и не прави много пяна, иначе ухаеше на горчив бадем, ако сте ползвали на Balea от тази серия лосиона с череша и бадем, точно на него ми напомня. Ето състава му:

 

       От кърпичките на Pom Pon Sensitive Skin останах много доволна. С една почиствам да не кажа целият си грим. Пак бих си ги взела, за път и почивки са идеални. За базата Artdeco Mineral Eyeshadow Base ви писах днес, по нататък бих купила отново. Спирала на Essence Lash Princess придава хубав обем, издължава, извива и разделя, но при мен се ронеше много и изсъхна доста бързо в сравнение с моята любима. Фдт на Bourjois Healthy Mix Serum е един от любимите ми, но напоследък съм обсебена от Maybelline Better Skin и новата ми опаковка си чака реда..... Балсама за ръце с арганово масло на Yves Rocher ми е любим също. Текстурата му е течна и много лека, но ръцете ми стават бебешко меки и гладки. Снимах съставките, не знам на коя се дължи благоприятния ефект. Аромата е остър и странен. Определено не е за всеки, но ефекта му си струва. Тубичката е идеална за дамска чанта, 30 мл. Много е икономичен. Душ олиото от серията също ми беше любимо. Серията с мандарина обожавам. Ухае на неузряла и тръпчива мандарина. Супер освежаващ е душ гела, а лосиона е с текстура като на гел при нанасяне, но не лепне. Омекотява и овлажнява кожата. Не оставя мазен филм. Имам и тоалетната вода, само че ми е почти пълна.
     От самобръсначките Xtreme на Wilkinson съм ужасно доволна. Тази я ползвах около половин година. Единствено като са нови трябва да се внимава, аз лично се порязвам по малко. Маската с шеа Oriflame Nourishing Face Mask е стандартна подхранваща маска, нищо особено. Тартовете на Yankee Candle са страшно икономични, още не мога да изгоря в единия ми изпарител Candy Cane Lane. Обаче очаквах да са по-ароматизирани или стаята ми идва голяма. В началото като се запали около масата мирише, но след това свиквам явно и не го усещам. Иначе аромата е на коледни ванилови сладки. В малката тестер кутийка на The Body Shop имах от душ гела им с червена боровинка от коледната серия. Много ми хареса и бих си купила голям.




     Свеща Seven Seconds е с аромат на роза, но има и нещо подобно в нея като червената на Glade Spiced Apple & Cinammon сякаш. Не е силна, но се усеща в близост до нея. Подариха ми я за именния ден, имам и зелена от приятелка от Коледа. Не са лоши. Много ми харесва и материала, от който са направени. Приличат на скреж. От тези на Glade очаквах много, но не съм никак очарована. Хич не миришат, трябва да ги сложа до носа си. Warm Spice ми допада повече, обаче и тя не е със силен аромат. Изпарителя е с тарта на Yankee, за който писах в предния абзац. А тези ароматизатори на Air Wick се оказаха 100 пъти по-добри от тартовете. Над 2 месеца издържат. Направила съм си машинката да пръска през 36 минути и из цялата стая се разнася. Скоро си купих с роза и бели цветя. Ще продължавам да ги поддържам.
   

    Нямаха край тези empties..... дано следващият месец не са толкова много. :D

Бази за сенки

   Всички знаем какви са предимствата на базите за сенки и как изглежда грима с тях - плътни цветове, дълготрайност и по-лесно нанасяне. Гримирам се от години и след натрупан опит с няколко основи, ще ви кажа какво ми е мнението за тях. Ето ги и тях:




   Artdeco Eyeshadow Base - това беше първата ми база, още когато нямах големи умения в гримирането, но бях много доволна от нея. Сенките стояха непокътнати, докато не ги сваля. И дъжд ме е валял дори, те оставаха без да се съберат. Единственото, което не ми допадна е, че веднъж нанесена, трябва да се работи бързо, защото засъхва и сенките едва се блендират. Но сега, когато съм на друго ниво, мисля че бих се справила по-добре и няма да имам подобни проблеми. Текстурата и е плътна, цвета е бежов с блестящи частици. Опаковката е малко неудобна за момичета с дълги нокти, но можете да ползвате четка. Икономична е, при редовна употреба на мен ми стигна за година, като не си промени консистенцията. Някои се оплакват, че се втвърдявала. Нямам идея сега какво и е качеството, аз съм я имала преди 6-7 год. Тогава помня я взех за 12 лв, сега предполагам е малко увеличена, но си заслужава. Пак мисля да си я взема, но имам 2 бази в момента и искам да ги изразходя.





    Artdeco Mineral Eyeshadow Base - по стечение на обстоятелствата тази е втората ми база, която си взех през 2012 г. Исках да я пробвам, а и не ми се рискуваше със старата, защото не знаех кога ще ми кефне да преустановя гримирането и да я хвърля засъхнала. Минералната основа е предназначена хора с чувствителни очи и такива, които са с по-сух клепач. Тубичката е предпочитаната от повече момичета, защото е по-хигиенична, а и лесна за употреба. Текстурата и е кремообразна и доста по-лека, приятна. Ако сте с мазен клепач, не знам дали би ви задържала достатъчно дълго грима на очите. Цветовете пак са наситени, но с тази в кутийката според мен са малко повече. Издържат, като има единични случаи, в които ми се събират сенките. Трябва да нанасяте малко, понеже е по-мазна и отново може да доведе до събиране в сгъвката. Цената и е около 15 лв.




    Avon Eyeshadow Base - тази е една от най-хвалените бази сред българските блогърки. Опитвах се да я харесам, не съм я пробвала няколко пъти, а доста. Всеки път обаче имах един и същ проблем. Много е плътна консистенцията й за мен. Клепача ми е сух и се получава подобно на кир ефект, стои на парцали. Засъхва бързо..... не е моят продукт определено. Сенките се задържат, цветовете са ок горе долу като наситеност, но тази текстура ме убиваше. Най-добра работа ми вършеше когато исках да съм само с молив или очна линия. С другите бази не мога да остана, понеже са като крем и се събират или отбелязват на костта. Не знам дали е било до партида, но не мисля че ще я купя повече... Струва 5-6 лв.



      Вече е на 2 години и е нормално да е изсъхнала, но и в началото имах същите "грижи".



            Така изглеждаше като нова:


    NYX HD High Definition Eye Shadow Base - още една от най-известните бази е именно NYX HD. Със светъл, млечен цвят е. Текстурата и е като крем, затова се слага по малко, иначе сенките се събират и изсъхва по-трудно. Със смесени чувства съм към нея. Един път грима ми издържа, друг път не. Аз ли не я ползвам правилно, не знам, но и нея не мисля за момента, че ще повторя. Взех си я от ибей за 16 лв, тук мисля че в Дебенхамс се продава.





    Zoeva Matte Eyeshadow Fix Long Wear - немската марка Zoeva имат матова и перлена база. След няколко добри отзива миналата пролет си купих матовата, защото ми трябваше хубава основа за абсолвентския. Върши работа, но и тя като тази на NYX е на приливи и отливи при мен относно трайността. Количеството ли не мога да преценя, следобяд сенките ми вече са започнали да се събират. Тя е с жълтеникав цвят, подобен на светъл фдт. Струва 6,80 евро.
 


      Общо взето всяка от базите има предимство, но ако трябва да избера една, то може би бих заложила на някоя от тези на Artdeco. Искам да си припомня пак тази в бурканчето. Вие от кои основи сте доволни?
     

петък, 27 февруари 2015 г.

Нови придобивки

     От Коледа не съм писала за новите си нещица и дори си мислех, че няма да има нов пост с такива повече. Бях решила да огранича само до най-необходимото, но от време на време явно губя контрол и се забравям. Признавам си прекалих малко, явно не трябва да си налагам чак такива ограничения, че след големи паузи избухвам. :)))
     Чакам няколко продукта и четки още, но тях ще покажа през март.
     Последната седмица бях на изпити и естествено не пропуснах да обикаля любимите магазини в Свищов, та резултата ви е ясен. Щом се наложи да си изпращам колет до нас.... но нали взех изпитите, трябваше да се наградя за успешно приключилата сесия.
     Днес ще покажа козметичната част и няколко от останалите неща, които имам снимани, а в следващият такъв пост и другата, но се колебая за нея всъщност. Голям мързел ме е налегнал напоследък, пък и  с новото ежедневие едва смагам.


     Много добри отзиви прочетох за маската с арган и маслина на Linea Bio и след като я видях, нямаше как да пропусна. Ухае невероятно - на сметанов сладолед и много силно при това! Съвсем скоро ще я сложа в банята. Влезнах в Рефан, за да пробвам някакъв нов аромат 037 Молекули и се поогледах. Попитах дали има нови продукти, а продавачката беше много мила и ми каза за промоцията, а аз нали обожавам ексфолиантите им, да не говорим пък за passion fruit като цяло и веднага си купих комплекта от скраб и маска за лице за 8 лв. Получих и няколко мострички. А Снежи беше толкова лоша в едно от последните си видеа с думите, че нещата на Stani Chef's ухаят прекрасно и ви е ясен резултата. Сдобих се с този прекрасен ексфолиант с ананас и йогурт. Просто ми иде да го изям. Мирише страхотно, на нещо от детството ми сякаш. Дали не ми напомня на безалкохолно с аннас някакво и лек намек на мляко. А текстурата му изглежда като на Рефанските, зърнеста и доста плътна. Усещам как бързо ще ми стане любим и ще си купя от другите им аромати! Добре, че помолих колежка да ми купи и изпрати, ако бях в магазин сигурно нямаше да се размина с един.... ох!



 Вече много рядко поръчвам от Avon & Oriflame. Явно съм се наситила и ми се пробват нови марки, но харесвам определени продукти и си ги купувам. Палитрата "Vibrant Spice" сенки ми е любима, но моята пострада, а е лимитка и вече няма да я има, та си поръчах нова. Терапията Supreme Oils взех от любопитство и понеже е малка опаковка. 
Любимата ми спирала е на Oriflame GG Supreme Length, знаете, а моята свърши и веднага при намаление си я купувам. В изминалата брошура беше в комплект с парфюмната вода Giordani  Gold, класическата, която съм имала преди доста години, но харесвам и си я взех отново. Крема за очи Optimals знам, че само хидратира, обаче аз и друго не очаквам да видя от околоочните от този клас, пък и съм доволна от кремовете на марката, та си го набавих. Нежна грижа е един от емблематичните и най-продавани продукти на марката, а напоследък съм луднала на тема роза и взех едничка от новата. 


      Мааааалко прекалих и с лаковете. Отдавна исках да пробвам от последната серия Gel Finish, а видях по случайност нови цветове, за белият Iceberg White особено пишеше one-coater и покрай него поръчах и други заради офертата 2 за 7,90. Yes Love G11-5 съм ви го показвала вече, получих го от размяна, както и ароматизирания Pastel. Gabrini Brilliant B04 & B13 си взех миналата седмица заедно с Revlon Scented Autumn Spice от Свищов, а Essie Summit of Style спечелих от играта Essie Nailfie. Него също сте го виждали. Много трудно се сваля и дере плочката....


     Много съм доволна от заздравителя 8-in-1 на Eveline, затова си взех и новият Argan Elixir, който всъщност е по-скоро олио, подходящ е и за кожички. Да видя крем с моето име и да не си го купя.... напомня ми на българските Здраве, в аптеката ми казаха че са нови. Има и в големи кутии кръгли. Едната аптекарка не пропусна да се избъзика с мен "Ивета ще се маже с крем Ивета". :))) На Rubella е иначе, доколкото разбирам май няма вредни съставки, но като му пиша ревю ще ги напиша. Любимата ми паста за зъби е на Bilka Paradont, та исках да пробвам и новата Gingival Care. Допълних с водата от серията. Има и гел за венци, но за момента се въздържах. Dontodent ги купувам през последната година. Имах червената, зелената довършвам в момента и реших да пробвам тази със снежинките.


      Видях тези сладурски матови сенки на Bell 4-Mat Eyeshadow, а от супер отдавна си търся сивеещ тъмнолилав мат и си я взех. Освен това текстурата им е маслена направо, много мека. Дано да е и с добра пигментация на клепача. Има още 5 цвята, ако ги видите им хвърлете едно око. Малки и компактни са, удобни за пътуване. След като си прецаках мишката, решавайки да я избърша отдолу с тампонче с розова вода и отказа, се наложи да си взема нова. Исках малка черна, но като видях тази на G-Cube Aloha Night, по която въздишах преди години по картинки в нета, не се замислих.



     И няколко от гардеробните придобивки. Сладурски пуловер в пастелни цветове.


    От година не мога да си харесам чанта. Исках средноголяма черна, но нищо.... модели бол, моят го нямаше и това е. А тази просто ми грабна окото страшно от раз и докато не я взех, не спрях да я мисля. Покрай новите ми обувки (тях не съм се наканила да снимам) я забелязах в магазина, реших да си я подаря и да й се радвам. Не знам каква е марката David Jones като народност, но изработката й е много добра, материала също. Изглежда като луксозна на вид, не съжалявам грам.


След именния ми ден видях намалени тези боти - собственичката ги показа във фейсбук, останали еднички....и чакали мен! И макар леко груби на пръв поглед, та и по-малък от моят номер, реших да мина да ги пробвам все пак. Заспаха ми, освен това са и страшно удобни. Естествена кожа били, засега мога да кажа че не са мръднали. Стабилни и готини като модел. Колкото съм трудна и капризна с чантите, толкова съм и с обувките. Та щом си избера нещо, си го купувам, за да не ходя боса. :)


Последните години все залитам на сини пантофки, но тези купих инцидентно. Нямаше как да ходя с боти в хотелската стая цяла седмица и ги грабнах от близкия магазин. Обичам лилаво!


     Дори не е нужно да казвам защо приютих тази сладка жилетка. :)))


Освен да кажа очаквайте продължение..... в неделя ще откараме пак цял ден в Одрин, ако не ни мине котка път, а и смятам да навестя любимият магазин De Facto. Няма начин да излезна с празни ръце. :)
Дано успея да открия Golden Rose Vision Lipstick & Galaxy лаковете, че до щанда им тук скоро няма да стигна май. Иначе ми трябват колкото дупка в главата, но съм много любопитна уф.

вторник, 24 февруари 2015 г.

Oriflame Very me Extendalash Mascara

     Тази спирала си купих още миналата година като беше намалена и нямах големи очаквания покрай любимата ми Giordani Gold Supreme Length, а и за 3-4 лв точно такъв продукт, е трудно да се улучи според вашите изисквания. Знаете колко е индивидуално. Следователно забравих да я ползвам. Пробвах я преди известно време и макар веднага да ми направи впечатление, че извива и разделя добре (подобно на горната), беше с много течен туш. Аз се цапам лесно и затова я прибрах. Оставих я да "престои" малко, иначе не ми е удобна за употреба.


      Няколко месеца по-късно, в момента, Extendalash е вече идеална. Отварям и без да вземам повторно, слагам и на двете очи. Няма нужда от повече, в противен случай миглите започват да се слепят и резултата не е много приятен. Ако сте приключили с грима, ще се наложат корекции и т.н.


      Орифлейм обещават да направи миглите ни дълги и извити като на кукла, при което веднага ще помислите че е поредния търговски трик. Уви! При мен се случва буквално точно това. Сякаш съм сложила изкуствени, опират ми във веждите. Все още е малко по-течен от необходимото, но ако не вземате прекалено, няма проблем. Може би са виновни власинките на четката, ако бяха по-дълги, туша щеше да се разпределя еднакво, въпреки че като се свикне не прави впечатление.



      Ефекта на снимка може би ще ви се види съвсем обикновен, обем няма, но и аз не търся такъв. Спиралите за обем при мен не действат или така да го кажа, не правят почти нищо или ми слепят миглите. Търся извиване, разделяне и удължаване, за които изисквания съм си намерила моята.



      Макар евтина, Extendalash не е никак лоша. Като се има предвид, че я слагам сутрин в 7,30 и свалям вечер в 21,30 без да се е размазала и изпадала по бузите, си е супер. След време пак бих си я взела, но след приключването на сегашната имам 2 нови други, а не обичам да трупам спирали. Съжалявам, че забравих да снимам предните дни с едно око гримирано, да се види разликата, но в публикацията за Realash имам доказателство как изглеждат естествените ми мигли. Пропуснах да спомена и нещо важно - много естествено стои, ако забелязвате. Миглите не са идеално подредени като по рекламите и  дори да сгрешите сутрин, няма да се забележи. Последните дни ставам в 6 часа за изпити, гримирам се на тъмно едва ли не и пак изглеждат добре. :)


понеделник, 23 февруари 2015 г.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 005 Nude

     Нюд моливът на Rimmel е познат на почти всички блогъри от вече година, ако не и повече и е много хвален. Тук естествено точно този цвят не се предлага и който го има, се сдобива с него чрез онлайн поръчка. Аз не бях чак толкова заинтригувана и не съм мислила изобщо, че имам нужда от него. Наскоро обаче Поли разпродаваше голяма част от колекцията си и по случайност го видях, та се замислих. За 5 лв не губех да го пробвам, но и както ви споделих се пазя от ненужни продукти. Доста ревюта изчетох и гледах снимки със и без, накрая си казах "ще пробвам", пък каквото такова.
     Цвета на Scandaleyes 005 "Nude" е много нежен нюд, не жълтее като фдт и макар на ръка да избива лек подтон, нанесен във водната линия е почти бял/клони към шампанско. Наистина отваря, освежава и прави погледа някак чист. Не мислете, че със и без него има коренна разлика, но определено не е като да е все тая.




     Текстурата му е като на гел моливите, мек и маслен. Нанасям го с лекота и супер бързо. За секунди съм готова. Препоръчвам и да слагате преди спиралата, понеже оцветявам долните мигли без да искам и се налага да коригирам. Естествено, ако сте внимателни всичко ще е наред.
     Не издържа дълго, при мен след 5 часа вече е избледнял и ако държите на безупречен грим, ще ви се наложи да си го носите за корекция през деня. Аз го забравям редовно и чак вечерта се сещам или следобяд, когато вече го няма. Не ми се събира в кладенчето и това ми допада много, защото бих изглеждала като току що станала и с неизмити очи. :)
     На едното око съм с молива, а на другото без, за да прецените дали ви е нужен и на вас, ако сте се изкушили и искате да го пробвате.

 

 

      На последната снимка е нанесен и на двете очи. Ползвaният фдт отново е Maybelline SuperStay Better Skin Foundation, тук мисля се вижда много добре финиша му и лицето колко е хубаво.
      Виждам, че feelunique го имат като асортимент, но в момента не е наличен. За друго място, което да е познато на повече хора не знам, освен ибей. :)

неделя, 22 февруари 2015 г.

Maybelline Superstay Better skin 021 Nude

     SuperStay Better Skin Foundation не е нов на пазара, но след изчетени няколко публикации и добри отзиви, реших да го пробвам. Беше и намален когато го купих, около 10 лв по спомен, та това съвсем наклони везната. Редовната му цена е 13 лв.
     В началото ми се стори покривен и малко по-тъмен, освен това и сух, затова го зарязах за известно време. Зимата и есента определено за моята нормална към суха кожа през тези сезони, не работи както искам. Но за второ лято го преоткривам и ползвам абсолютно всеки ден, защото това е фдт, който ми матира лицето за цял ден и почти не мърда. Мога да остана и без пудра, само че няма да издържи толкова. А и е със SPF20, което го прави още по-подходящ.


        Консистенцията му е гъста, подобна на Face Finity (Max Factor), но всъщност се разнася много лесно и не ми прави маска ефект. За такава текстура стои доста естествено. Слагах и по малко, и по повече - еднакво добър е резултата. Единствено покривността се регулира. И с бюти блендър, и с няколко четки, ефекта бе безупречен. Очаквах да ми тежи и с нетърпение да го свалям след като се прибера, но го чувствам като крем. Лицето е меко и изгладено. Никакво изсушаване, никакво подчертаване на пори по носа, но подчертава назолабиалните бръчки (от двете страни на устните - вече и аз го имам този проблем, не само с този продукт). Финиша му е полуматов. Не ми е сух през лятото, но не ми е и сочен като Healthy Mix Serum.



     Цвета ми пасна идеално и макар да го избирах по снимки от нета, улучих от раз. С бяла кожа съм, но не снежна. Не жълтее, и има по-скоро неутрален подтон според мен.


     Трайността му е забележителна. Цял ден мога да изкарам и няма да имам нужда от поправка. Ползвам единствено хидратиращ крем сутрин. Проблема при мен са очилата, където винаги около обяд е поразмито в зоната на носа и има нужда от корекция. С Better Skin го има, но не е фрапантно.


      На снимки бих казала, че също изглежда добре и без притеснения го ползвам за такива. Срещнах противоречиви мнения при други блогърки, които в последствие започват да не го харесват, но при мен работи. Единствено факта, че ми подчертава бръчизите от двете страни на устните ме дразни и може би заради това не бих го купила отново. А и понякога усещам, че ми идва тежък и ми излизат ситни пъпчици. Не е болка за умиране, но има толкова други фдт на пазара и ми се иска да пробвам нови.


     Преди и след снимки не съм правила, виждали сте ме без грим и знаете какво е състоянието на кожата ми, затова ви показвам завършен грим. При нужда от покриване на по-сериозни несъвършенства и пъпки не знам дали би стоял толкова добре, както и при момичета с мазна кожа, но според моите изисквания и за изравняване на тена и средна покривност, е идеален.