четвъртък, 27 юни 2013 г.

Маникюр в корал и тюркоаз

   Не съм много активна последните дни, но ми предстои последен изпит и не остава време за публикации. За сметка на това обаче намирам по 30 минути за смяна на лака. От вчера се чудех с какво да се лакирам и тези лакове, които си избрах, въобще не бяха сред обмисляните.
Взех ги съвсем скоро от Орифлейм, излезнаха пролетта с нова колекция. Оказаха се голямо попадение. Много добра покривност (2 тънки слоя, тюркоаза дори с 1 внимателен може да мине), нанасяне и блясък. Още като пристигнаха ги пробвах, но сега им дойде реда. Става въпрос за Very me Getaway Coral & Turquoise.


                                           * Цената им беше 4,50 в предните 2 каталога.






Не можах да хвана на 100 % реалните цветове, синият е по-наситен. Корала вероятно изглежда розов, но си е точно пинков корал, ако мога така да го нарека. Може би прилича на OPI Elephantastic Pink.

понеделник, 24 юни 2013 г.

Грим с Loreal Colo Rich Quad P3 BAIE D`EMERAUDES

    Преди няколко дни реших да се разделя с тази палитра сенки, понеже не са моите цветове или поне аз не се виждам да ги нося често. Тюркоазения цвят е един път, но май трябва да се комбинира с друго, а не с останалите нюанси от палитрата при сини очи. Имат хубав блясък и добра пигментираност върху основа, аз без такава не се гримирам и в жегата (35 гр)  ми издържаха около 5-6 часа. След това започнаха леко да се събират. При хора с нормален клепач може би ще траят повече. Цената им е около 18 лв.
 Ето как изглежда самата палитра:





И гримът, който направих с нея:














Всички останали продукти, които използвах за него нагледно:



  Сигурна съм, че при хора с кафеви или черни очи тези цветове ще стоят страхотно, но при сините не могат да изпъкнат добре, а така да ги харесвам. :(