неделя, 15 декември 2013 г.

Milani Color Statement 20 Uptown Mauve

     Дълго време исках да взема някое от червилата от тази серия на Milani и след като пуснаха 40 % намаление в cherryculture вече реших да не отлагам повече и да грабвам двата цвята, които бях харесала. Приятелка, която следи редовно в ютуб блогърките ми ги хвалеше постоянно и ето ме вече съм притежателка на два броя. :)
     Днес ще ви покажа един интересен цвят - тъмна фуксия, а на устни изглежда и като светлогроздов.



   Всъщност от суочовете в нета изглеждаше, а и аз очаквах и исках по-лилав, наистина Mauve цвят. При мен обаче си е циклама, може би е от подтона или тена ми. Харесвам се с него, по-различен е от всички останали подобни, които имам и ще го нося.


   Снимките в гилза обаче не ми се получиха, цвета ми изглежда по-различен и ще видите на устни каква е разликата. Там според мен е истината, но е възможно и от моя милост да е. :)


   Опаковката според мен е много стилна - масивна златна, удобна и се затваря лесно. Не е тежка. За момента не се е надраскала от носенето в чантата, може би ще е сполучлива.
Аромата на червилото е приятен и поносим, казвам това заради някои дами, които не харесват миризмата на продукти от този тип и предпочитат да няма аромат. Леко сладникава е, но като цяло на мен ми напомня на прясна краставица, поръсена с малко шарена сол. :) Нанасяйки на устните се усеща леко.


    Много е покривно, пастелно и се нанася супер лесно.Няма нужда от напластяване. Не се изтрива, както повечето червила от средата на устните и да остава грозно само по края, а бавно избледнява цялостно. Изсъхва като стейн и остава почти като перманентно. (5 часа издържа при мен без проблем и пазене). Особено ако решите да пробвате като мен на ръката за суоч, след това доста трудно ще свалите. :)
   Не ми изсушава устните и не подчертава недостатъци, но аз ползвам постоянно вазелини и балсами, затова и няма какво да очаквам от такава гледна точка.
 




 
Оправда си цената от 5,50 $ многократно. :)
http://www.cherryculture.com/cosmetics/makeup/milani/milani-color-statement-lipstick/18343&cat=284&page=1