понеделник, 21 ноември 2016 г.

SNB Nina

      Качествената българска козметика вече не е само бялата. И за грижата за маникюра, можем да се доверим на една марка и тя е SNB. Правят лакове със страхотно качество, лосиони за ръце, заздравители, масла и всичко каквото се сетите за перфектен маникюр. Не съм тествала много, но отзивите на хора около мен са добри, а аз съм повече от доволна от цветните лакове и днес ще ви представя един чаровен коралов крем. Той се казва "Нина". Ту е розов корал, ту доматен, ту с червен подтон. Истински хамелеон!


       Вероятно вече сте чували отнякъде марката и знаете, че техните лакове са с български имена. Както "Zoya" са с американски, така и от SNB са решили всичко да напомня родината ни. Цената им е 12 лв за 15 мл са. Дано не греша, но мисля че са 3 FREE. Не виждам DBP, Toluene & Formaldehyde в състава.


        Четката им е широка и буквално 2 движения са нужни, за да покрия плочката си. За жени с тесни и малки нокти, може би няма да е особено удобна и ще се цапат, но с внимание и старателност, няма невъзможни неща. Консистенцията им е перфектна! Като масло се нанасят и на два слоя покриват перфектно, а някои могат да останат и на един.


         Съхнат сравнително бързо и самостоятелния им блясък е доста добър, а с топ лак, мога да кажа че специално кремовете изглеждат като гел. Толкова са хубави и лъскави!



         Трайността им си заслужава да купите поне един, макар цветовете да са стандартни и да ви се струват скучни. В случая ще говоря за "Нина", а не за всички и в мн.ч. като на горните редове. Този лак е на три дни на снимките, а през изминалите два премина много. Постоянно миене, чистене, правене на сладкиши, 40 минутно киснене в банята и какво ли още не. Не помръдва. Единствено ъгълчетата на места са поизтрити, но това е напълно нормално. Мога да кажа и че блясъка не се е помътнил, а съм с гел топа на Catrice Stay & Gel.



         Забележката ми към производителите, е да правят по-интересни нюанси и да пуснат малки опаковки, защото за лакохолици като мен, 15 мл са си доживот. :)





       Пробвали ли сте лакове на SNB и какво е мнението ви за тях? Аз закупих Нина от офис на Стар Нейлс (Чарм Стара Загора).