вторник, 1 януари 2019 г.

Origins Drink up Intensive Overnight Mask

           Честита нова година, приятели!
           От сърце Ви желая здраве, много щастливи мигове и повече сбъднати мечти през новата 2019-та. Да е по-успешна и благодатна от предходната, изпълнена с положителни емоции и просперитет. Обичайте и не спирайте да правите добро!

           Чудех се с каква публикация да започна годината, май трябваше да е с любимци за 2018-та, но все още не съм си подготвила списъка и избрах да ви запозная с любимата ми маска, която имам от няколко месеца и тази зима се очертава да е с мен докрай. Но всъщност няма да влезне при фаворитите само за изминалата година, а ще бъде all-time. :)
           Днес ще си говорим за нощната интензивно хидратираща и подхранваща маска на Origins. За марката чета от известно време, имаше доста положителни отзиви и за дами със суха кожа през зимата, обещаваше да прави чудеса Overnight mask. Малко спонтанно реших да я взема, но попрегледах отзивите преди едно от последните ми пътувания и така се сдобих с нея от Дъглас във Виена. Все пак предстоят студени месеци си казах и няма да ми е излишна. Определено се оказах права, а маската не само че се доказа пред мен, но и ме спечели още от първата употреба!


                Origins имат мисия да използват само натурални и нетоксични съставки. Стремят се да се грижат за нашата планета чрез засаждането на дръвчета и производствени процеси, които помагат за намаляване въздействието върху околната среда. Влагат в продуктите си най-високо качество растителни, земни и морски съставки и комбинират с напредналата наука.

неделя, 30 декември 2018 г.

Bioten shower creams

             Тази година Bioten прибавиха нещо ново в портфолиото си и това са душ кремовете с 85 % натурални съставки и балансирано pH. Можете да избирате от 5 аромата, които са с нежни, енергизиращи или топли нотки. Има за всеки вкус по нещо, а формулата е мека към кожата и обвива сякаш във воал. Сега за зимата и студа, са чудесни!


               Ще започна с Vanilla & Lemon, защото ме спечели от първия миг.