понеделник, 17 април 2017 г.

Balea Vanilla Berry Bodyschaum

        Какви ли иновативни продукти вече няма на пазара. Хубавото е, че не само луксозните марки ги предлагат, а и тези от дрогерията започнаха да вдигат летвата. Не съм предполагала, че пяна за тяло би могла да се ползва като лосион или поне до момента не съм попадала, ето затова бях изненадана от тази новост в асортимента на Balea.
        Взех я заради аромата и цветната опаковка, като я мислех за пяна за под душа. И така я използвах първия път, но добре че ме светнаха навреме и вече само по предназначение. :)


       Дозатора и удобен и изкарва пяната лесно като можете да контролирате количеството с натиска, което значи че не продължава да излиза след пускането му като при някои други. Пяната е пухкава и мека, но при допир с ръка, веднага се стапя и за секунди я поема кожата.


      Този продукт е идеален за топлия сезон, когато бързате да се облечете и нямате време или мразите мазните и тежки формули. Не очаквайте някаква хидратация и подхранване, тази пяна е по-скоро глезотия. За мен освежава и приятно ароматизира тялото. Ухае на сладки тъмни горски плодчета, но захаросани и поръсени с щипка ванилия. За моя нос, аромата е почти идентичен с коледната лимитка с къпини на Yves Rocher от 2014 г. Не е силен и натрапчив обаче, задържа се около час при мен.


       Цената е 3,99 и е супер за идващото лято. Не обичам да лепна след баня, а някои лосиони правят точно това и пяната ще ме спасява в забързаното ежедневие. Бих се радвала, ако има и с по-енергизиращи аромати като мента с лайм или алое вера с портокал. :)