събота, 20 юли 2013 г.

China Glaze Of Coarse!

     След 5 дневно носене на Perfect Sand S69 днес най-сетне ми остана време да го сменя. Видях малко зор със триенето, но криво ляво се оправих. Бях се засилила към S73, но оставих за друг път и реших да се лакирам с позабравените Texture. Избрах синия, т.к. май не съм слагала такъв цвят пясък скоро, а и този ми стоеше непробван. Забравила бях колко са хубави Чайните и колко лесно се нанасят и покриват. На 2 слоя е идеален, съхне бързо и ефекта е чудесен. Ако нанесете по-плътен втори, частиците стават повече и съответно изглежда по-плътен, и обратното.






    Лака поръчах от transdesign и струва 10 лв с доставката. В България мисля, че са 18 лв.

петък, 19 юли 2013 г.

Pastel Nail Polish Limited Edition 310

     Pastel 310 е разкошен доматеночервен шимър с разноцветни частички - коралови, златисти, сребристи и прасковени. Нанесен на нокти обаче, изпъква предимно основния цвят. Той е от онези лакове, които искат плътен слой топ лак и тогава можете да се насладите напълно на разкошния му блясък.


         Pastel са турска марка, която преди години продаваха в България, но вече спряха да внасят. Недостатъкът беше единствено, че не съхнеха. Разбирайте стоят меки и им са нужни часове без топ. Цветовете, пигментацията и трайността им бяха страхотни и затова ми бяха любима марка.

         310 е лимитка и може би в Турция също вече не се намира, но имат и други хубави червени, които си заслужават.


         Не исках твърде цветна декорация и избрах близки по нюанс водни стикери на цветя.
Можете да ги намерите в BornPrettyStore – тук.


четвъртък, 18 юли 2013 г.

Kiko Sugar Mat nail lacquer 641








Нови придобивки


     Най-сетне открих от новата 14-ка на Флормар и макар доста завишената цена, я взех. Не ми се търси повече. Заедно с нея отмъкнах и от новите Глитъри на Флормар - черния холограм, но пък съм улучила с дефектна пръчка на четката, ама такъв ми бил късмета.
   Останалите продукти са ми от последната поръчка на Орифлейм. Взех си новата серия Pure Nature с круша и нектарина, но не знам кога ще започна ползването им, понеже имам отворени 2 крема в момента и околоочен, гел за лице също. Крема за ръце ми хареса, вчера се намазах с него. Не е мазен, но в същото време омекотява кожата. Мирише на една много любима моя стара серия, която за съжаление е спряна.
   Трите продукта за лице бяха на промоция - около  12 лв мисля, а крема за ръце 3,90 лв.
   Лака на Флормар купих за 3,80 лв.


вторник, 16 юли 2013 г.

Perfect S69

    Жълтозелен, лайм, захаросан - прекрасен летен пясък. Много хубав свежарски цвят. На тен стои прекрасно, но на бяла ръка е малко по-убит. Това не го прави обикновен обаче, а напротив. Покрива на 3 слоя, може да мине и с 2 за некапризните като мен. Изсъхна сравнително бързо долу горе, но го пазих, защото ми изглеждаше мек, понеже не е достатъчно груб като Чайна Глейз Тексчър например. Цена 3,50 лв.