събота, 5 декември 2020 г.

My Full Box - 12 Days Advent Box 2020

             Последните години на българския пазар се появиха много абонаментни месечни кутии, пълни с козметика, книги, аксесоари, хранителни продукти и талони за отстъпка в интернет магазини или пък за услуги в разни салони. Да си призная, до лятото не бях си поръчвала нито една. Просто от вижданото при други хора, какво има вътре и наличието на много козметика у дома, не бях изявявала никакво желание. Но една от споделените кутии на My Full Box тази година, запали любопитството ми. Купих си я и много харесах съдържанието. А когато обявиха коледната им като адвент календар кутия с цели 12 изненади, без дълго да му мисля - поръчах. И преди няколко дни я получих, та реших да споделя. Едва ли е налична, но пък ако искате да изберете какво да има, можете да си сглобите сами с 3, 6 или 9 продукта - Кутия направи си сам. 


              Та без повече да губя време в обяснения, нека все пак ви покажа какво се криеше в кутията и споделя дали според мен си заслужава. Цената й е 39,99 лв с доставката. Бройката на всеки продукт излиза 3,50 лв, което мисля че е супер и това оправдава напълно сумата.

вторник, 1 декември 2020 г.

Една марка - 4 аромата: Boucheron Quatre Pour Femme EDP, En Rouge, Quatre en Rose, Absolu de Nuit

            Boucheron е луксозна френска марка за бижутерия и часовници, създадена през 1858 год. Ароматите им пресъздават престижната вселена като съчетават мистерия, съблазън и сила. Quatre пък е най-разпознаваемото парфюмно семейство на Бушерон, чието име идва от издигнатия в култ едноименен пръстен. И няколкото години, в които са на пазара, парфюмите са станали любими на много дами. Сравнително приемливи като цена, с пирамида подходяща за много характери и чудесна трайност, шлейф. Днес ще ви говоря за 4-те аромата от линията. Като на мен любими са ми два и смятам че си струват най-много. Не съм пробвала само Quatre Intense и ще се радвам да споделите, ако го познавате.