събота, 15 март 2014 г.

OPI Vesper

    Един от най-интересните пясъци, които съм виждала и слагала до момента се оказа Vesper. Прилича на хайверен, а и ми напомня на грозде, касис и плодове от този тип. Очаквах, че ще го сваля още на следващия ден. Но той толкова ми хареса, че изкарах цели 4 дни. Много се зарадвах понеже нямам почти никакво време. Цвета е тъмен и знаете как личи, когато лака е наранен и с оголени върхове. Този обаче се оказа доста траен, а 2-3 от ноктите ми се цепят. Като добавя и всекидневното къпане + постоянно миене, направо си е рекорд. За мен подхожда и на rock, и на по-момичешки стил, ако мога така да се изразя. Не е за подценяване факта и че не побеля през тези дни. Днес вече се наложи да изпера някои неща на ръка и от праха знаете как става, но мисля е нормално.
   Ако нямате тъмен пясък, то можете да го придобиете. Разбира се, лилавото трябва да ви е сред любимите цветове. ;)





   Снимах навън и вечерно време със светкавица, за да се види разликата. Мисля, че го хванах добре и излезна реален или поне аз си го виждам такъв.
   Пропуснах да отбележа, че принципно няма частици, но явно самите "гроздови"/пясъчни са с някакъв странен завършек - безцветен и те блестят на слънце и лампа. 
    Хубав уикенд. ;)