неделя, 10 февруари 2019 г.

Born Pretty Store Fantasy World

            От известно време пробвам лаковете на Born pretty store и всеки път се чудя как успяха да направят толкова интересни финиши и цветове китайците, та и с трайността са се справили? Знаете, не бих си купила от магазин с китайски стоки каквато и козметика да е, но дадох шанс на тези и за пореден път ме спечелиха. Качеството е като на професионалните марки - нямат кофти аромат, нанасят се лесно, ефектите им са страхотни и конкретно този глитър нося от 4 дни без забележки! Единствено връхчетата му се оголиха.                Когато пристигна пратката, не бях обнадеждена. В шишенцето изглеждаше плоско и като обикновен глитър. Дори се бях разочаровала, защото от рекламните снимки в сайта, ми хареса повече.


               Когато го нанесох обаче, всичко се промени. Завършека му е почти като фолио, а големите кръгли холограмни частички проблясват толкова красиво, че сякаш танцуват върху ноктите ми.


              И на слънце, и на лампа е невероятно красив. Плюс е че покрива на 2 слоя с леко потупване при нанасяне.


             С "Creme brulee" на Golden Rose Selective ми харесва как стои и комбинацията е много нежна, женствена.... маникюра е като бижу!               Не очаквах че този нюанс ще ме плени толкова силно, когато го нанеса и се чудя дали да не поръчам от другите?


             Цената на глитърите е 4 $ в момента и са красиви колкото China Glaze!