понеделник, 7 април 2014 г.

Грим експерименти :)

очи (Naked & Golden Rose Silky Matte 213), Avon Supershock "Blackberry"; устни Lancome 302 + глос Seventeen Metal Shine 01 Pink

   И т.к. пролетта дойде, ми се носеха и по-цветни комбинации, напр.      Използвах розовата сянка на Фармаси №19 и опуших отново с Golden Rose Silky Matte 213. Сложих мъничко от тюркоазения молив от Color Trend серията (Avon) и очна линия (черния Супершок молив на Ейвън отново). Червилото е на Catrice 210 Pincadilly Circus. Едно от любимите ми и което нося през цялата година. :)
    Други мои любима цветови комбинации са лилавата и опушени очи в сиви тонове. Показвам и 2 от тези опити.
    Лилавата е с двойка на p2 eye dream 130 Everyday rose + молив Zoya Mr Marvelous. Червилото е бледорозово с глос отгоре, но вече нямам спомен какво точно съм ползвала.
    Сивата: двойка на Орифлейм Grey lights + в ъгълчето от моносенките на Кико №175. Очна линия: Bourjois Liner Clubbing Vibrante Colour 82 Black Fever (заслужава отделен пост, много добра и сърдечно благодаря за подаръка на .... тя си знае коя е). Червило: Lancome 302 Voile de Rose.  

                                                               Лилава
Сива


  
И последния ми буквално експеримент, който пробвам за втори път (миналата година по това време видях подобен от Вержи) и не съм сигурна отново колко е успешен. Харесват ми цветовете, но не успях да оправя преливката на подвижния клепач. Няма да се откажа и пак ще се опитам в бъдеще, докато не намеря "златната среда". ;)
Зелените сенки са Gabrini Terracota Eyeshadow 04, кафевите - не съм много сигурна за тях, но са или: матовата сянка на ГР 213 или Kiko Mono №175. Лилавото на долния клепач е Golden Rose Pearly Loose Eyeshadow 103 и отново сложих очната линия на Bourjois Liner Clubbing Vibrante Colour 82 Black Fever. Червилото е Maybelline Color Sensational 620 Pink Brown, имам и мъничко глос над него.
Спиралата ми винаги е Oriflame GG Supreme Length Mascara.
Не помня ружовете какви са били, но ползвам прасковен или розов обикновено.


Та, ако не се появя скоро да знаете, че снова наляво и надясно между университета, фитнеса и задачи, свързани с предстоящото ми дипломиране, бал и т.н.
Когато имам свободно време, ще се постарая да драсна няколко реда. Имам много продукти, за които искам да ви разкажа, но стига да се освободя малко и да открия време за себе си, веднага се захващам с ревютата им. 

Успешна седмица! :)