събота, 6 юли 2013 г.

OPI Pussy Galore ft. Golden Rose Holiday No.63

   В тази публикация ще ви покажа два красиви розови цвята пясъци, но с различна основа. Опи е с перлена, а ГР с млечна. За съжаление точно това не ми допада в Pussy Galore (а и в Solitaire) и ми бабее много. Ако бях купила голямо шише, а не мини щях да го махна веднага, но не искам да си развалям комплекта. Хубав е, но тази перлена основа разваля лака за мен. Ако беше с шимър или млечна щеше да е друга бира. Голдън Роуз оформя много добре плочката и частиците в него блестят дискретно, правейки го да изглежда луксозно. И двата покриха на 2 слоя, като ГР е по-рядък и ако нанасяте тънки слоеви, ще са ви необходими 3.
Цената му е 4-5 лв, а на ОПИ в България 20-22 лв (все още няма колекцията тук мисля).







OPI Jinx ft. Golden Rose Holiday No. 53

     Здравейте.

     Днес ще ви покажа 2 пясъка, които са абсолютно еднакви, така че да решите дали искате OPI или Golden Rose. Всяка от марките си има своите фенове, аз не робувам принципно и бих взела по-бюджетния вариант, т.к. натрупах доста пюсъчни лакове вече. И двата покриват на 2 слоя, като Джинкс е малко по-рядък. На моменти ГР ми изглежда леко по-оранжев, но може и да си втълпявам от толкова гледане. Цвета е много красив, на слънце блести сякаш има хиляди диаманти в него. Това го казвам като антифен на тази гама. :)))

- показалец и среден OPI Jinx
- безимнен и кутре Golden Rose Holiday No.53

Цената на ГР в мрежата е от 4 до 5,50 лв. ОПИ струват по 20-22 лв, от нета около 15 лв.











четвъртък, 4 юли 2013 г.

Oriflame Full Moon For Her EDT






OPI Solitaire

    Тази година OPI въведе пясъчните лакове и всички полудяха по тях. Мен също не ме подмина "вълната". Сдобих се с над 20 броя такива на няколко марки (China Glaze, Perfect, Golden Rose, Kiko) и мисля лятото да си изкарам с тях, защото в жегите от обикновени лакове ми се появяват балони. На тези не им трябва топ, за да се ефектни и това много ме радва. Преди малко се лакирах с един от последните придобити от лятната колекция на OPI (the Bond Birls Liquid Sand) Solitaire. Цвета е бял със сребърни частици. Много красив безспорно, но може би ако основата беше млечно бяло, а не перлено-седефена щеше да ми е харесва още повече. Покри на 2 слоя, макар и малка, четката ми беше удобна.
   Аз взех сета минита с 4 от общо 6 цвята от колекцията, но с приятелка си поръчахме останалите 2 големи и си ги разделихме (синия - Tiffany Case и златния - Honey Rider).


      Цената на минитата в България е 40 лв (4 лака по 3,75 мл), а аз поръчах от нета (от САЩ) за 25 лв. Докато не съм забравила да кажа, че има бюджетно копие на Jinx - Golden Rose Holiday 53. Аз имам и втория, но все още не съм ги сравнявала. Обещавам скоро да го направя.






  А на Вас допадат ли Ви пясъчните лакове, имате ли от тях и ако да - кои цветове са ви любими?

Нови придобивки

    Здравейте!

    Много лошо ми се отразява тази ваканция. Голямо мързелуване му удрям. :)))
    Днес се наканих да ви покажа малко нови нещица, които получих като подарък от моя приятелка. Вчера бях и на шопинг за дрешки, та радостта беше пълна. Пишете ми, ако искате да покажа конкретен продукт първо, че имам доста неща за проба и не знам кога ще насмогна.


   Това са ми последните поръчки, които получих преди 10-тина дни. Вече успях да пробвам двете червила, но ще пиша за тях в отделен пост. Молива е Блекбъри, за него няма какво да кажа, защото всички знаете колко е хубав. Другите неща са масло за тяло с трюфели и 2 продукта с китайски женшен от последната нова Спа серия - почистващ крем и суфле за тяло. Рол-она беше много намален и реших да купя за проба един. Део спрея на Орифлейм мирище много свежо (на памук) - от серията привърших един рол-он със сивата капачка, сега ползвам спрея към него и съм доволна, а по принцип ефект при мен няма от такива продукти. Тези обаче предпазват наистина и миришат страхотно свежо, като елегантен парфюм. Пилата я имам от години и ползвам, цялото семейство всъщност я харесва и познати, та купих още една да има предвид ниската цена. :)

А ето и подаръците:





             Avon Color Trend Kiss n'go Doll Pink,   Bell Creamy Shine 04,    Rimmel Kate Moss 20

   Палитрата с ружове е страхотна, цветовете са много хубави и изглежда да се нареди след любимите ми продукти за всекидневна употреба. Още днес имам намерение да я сефтосам.



    А ето и гардеробните придобивки:


      * къси гащички от ХМ, намалени на 10 лв - толкова ми харесва цвета, че дори преди месец само да си купих същите дълги не се стърпях (направо са почти същ Flip Flop Fantasy :D )



    И още едни от ТАТУ, много лека материя и свежи цветове, та макар да не нося толкова къси по принцип, ги взех. А и приятелката с мен каза, че ми стоят добре и ги грабнах след като се връщах да меря повторно. :D  (Цена - 19,90 лв) Имаше в коралово с връзки на талията, но тези ми харесаха повече. Все пак са повече сини. :)
(Прощавайте за снимките, но се снимам в пробните, за да придобия представа отстрани как изглеждам, че понякога в огледалото не е това, което изглежда всъщност или поне за мен. :D)




 
    Ежедневни спортни сандалки, страшно удобни и леки. Изобщо не усещаш, че са ти на крака. Бях ги харесала в сайта на Мегияс и тъй като ги имаха в магазина им в Стара Загора пробвах и ги взех. Приятелката ми си купи също. А и бяха много евтини - само 22 лв.


                                                 (лак: OPI I eat mainly lobster :D )

    Ето ги само тях http://www.megias.bg/bg/sandali-chehli/6806-damsand-113265-black.html

И поредната дреха, която ми избра дружката и помоли да пробвам. Толкова се познаваме двете, че като видим нещо на закачалката и веднага знаем дали ще се хареса на другата, ще и стои ли добре и т.н. Материята е много лека, приятна (от типа на ленена, дори по-тънка) и за жегите ще е перфектна. Цената и беше 34,90 мисля.



     И последната придобивка от ХМ, клъч в ментово. Загледах го преди месец в сайта им, но не бях сигурна на живо дали ще се харесаме, но още като го видях (предвид афинитета ми към ментово, зелено и тюркоазено) не се стърпях. А и беше намален на 15 лв от 25. Страхотно попадение!


Изядох се от яд заради малката квадратна ментова чантичка, която си харесах като бях предните 2 пъти в магазина миналия месец. Тогава много и се чудих, но не знаех с какви сандали да я съчетая и не я взех. Бях напът да ревна, че нямаше нито една и половин час се въртях и тюхках. Ужас! Чудя се дали да засилвам някой да я търси в другите им магазини в страната?

http://www.hm.com/de/product/12099?article=12099-A дори и тази прасковената я нямаше

   Тениска от ТАТУ отново. Как я фокусира това момиче с мен, толкова я харесахме, че си я купихме веднага (та и сандалите еднакви :D). Имаше и в бяло със сиви шарки, но имам толкова блузи и потници в бяло, че я отписах автоматично. Цената беше направо смешна, бях готова да платя за нея много повече. А се оказа само 12,90 (редовна 14,90) лв.



    До скоро :))