сряда, 20 юли 2016 г.

Maybelline Colors Sensational Vivids Lipsticks

       Обожавам ярки и тъмни червила, но през лятото посягам и предпочитам първия вид. И едни от любимите ми, са от неоновата серия на Мейбълин - Color Sensational Vivids. Има я от 3-4 години, но на нашия пазар се появиха едва миналото лято. Тогава си и закупих желания цвят 904 Vivid Rose. Цената им беше 16,99 лв в Елитис. А в момента са 10 лв и стотинки. Така че определено си заслужава да ги погледнете. И като цяло не само тези, но и линията Color Sensational. Имам още едно от нея и е страхотно!


       Опаковката е стабилна и готина. Аромата е на ванилови бисквитки с плодчета, но не е химичен. Пигментацията е жестока. Само с едно плъзване, устните ви са обвити в страхотен цвят. Не подчертават недостатъци, освен ако не са ви много напукани и с кожички. Не се и разтичат. Финиша е като на класическо червило.


        Тези червила при мен траят цял работен ден от едно нанасяне сутрин! Без да подновявам, след като съм обядвала е останал по-лек цвят като стейн, но общо взето стои и мога да не повторя. Вечер свалям с дегримьор с памучен тампон, обикновена суха кърпичка не ги сваля.


        Ето затова ги обичам, защото освен трайни, са и жестоки нюансите. Имам 4 от тях - сочно и яркомалинено (904 Vivid Rose), разкошен розов корал (910 Shocking Coral), ярка мандарина (885 Vibrant Mandarin) и буквално неонова фуксия (902 Fuchsia Flash). Суочовете са направени само с едно минаване. Виждате колко наситени са.


            Спокойно могат да се носят и в чантата, защото няма опасност от размекване. Никога досега не съм имала проблем с тях. А ги имам от няколко години и съм ги тествала доста в това отношение през летния сезон.


        Ако харесвате подобни цветове и искате траен финиш, непременно ги потърсете. Много са добри!

                                                  * 904 Vivid Rose



                               * 885 Vibrant Tangerine