сряда, 16 април 2014 г.

Gabrini Confetti 126

    Наскоро или поне тук в България, Габрини пуснаха нова серия с името Confetti”. Не бих казала, че вече не сме виждали такива или дори по-интересни, но за този клас ги определям като добро и ако нямате прекалено много вече, съответно харесате някой, ги пробвайте. 

     Стоят много сладко особено в комбинация с крем или прословутите желета, т.е. прозрачни кремове за по-незаинтересованите в лаково отношение. 
     Когато носих 126-цата бях с къси нокти, понеже счупих 1-2, въпреки това много ми хареса.






    Като бонбонки бяха направо. Върху тъмна основа също мисля биха се откроявали. Можете да намерите колекцията в квартални парфюмерии и по-малки магазинчета. Принципно са доста цветове, за справка можете да видите сайта beautycosmetic.biz 
 http://beautycosmetic.biz/gabrini-confetti-nail-polish-p-10917.html , но при нас например съм виждала само 10 броя. Цената им мисля е не повече от 2 лв, в големите градове предполагам ще са малко по-скъпи, но пак си заслужават. :)

Pastel 77



     Pastel е една от любимите ми марки за лакове и особено за цената си (2,90 лв), са перфектни като качество. Мога да ги наредя до Флормар. Имат удобни четки, нанасят се лесно, консистенцията им е идеална за мен, покриват на 2 слоя повечето и са мноооого трайни. Ако сложа ефект мога да откарам 5 дни и ги свалям без почти забележка, но вече ми израстват ноктите. Но стига съм говорила за това, защото със сигурност вече съм ви ги хвалила.
   Този прекрасен пролетен зелен цвят (77) също не прави изключение. Дори с цепещи нокти, ми издържа почти цяла седмица. Покри на 2 слоя, има хубав блясък и без топ лак. Честно казано май няма какво друго да кажа, освен да ви го покажа :)






    Жалко е само, че май почти вече няма място, на което да се предлага марката. Дистрибуцията им не беше особено добра и в големите градове като Варна, се продаваха само летните месеци. Цветовете не бих казала, че са нещо уникално, но на мен ми харесват.