събота, 13 февруари 2021 г.

Trend it up Color Protect Lip Stylo 010

              Червилата под формата на молив и с тънък писец, не са често срещани. Обикновено  луксозните марки пускат в лимитирани колекции понякога, но да си признаем не са най-удобните. Не винаги са от материал, за който лесно се намира острилка или пък заради формулата, която не позволява носене в чанта. Но без да искам, се отбих на щанда на Trend it up, докато си избирах матовото червило на Catrice. Тогава се сетих за една серия, която Зорница от agleu хвали, та в крайна сметка се сдобих с това моливче.

               Както и при Demi matt, тук също виждате 2 големи стикера, които се наложи да оставя и просто с макетно ножче да прережа. Нямаше как иначе да отворя червилото. В противен случай щеше да изглежда кофти цялата гилза. Като си затворим очите за тези подробности, продукта се оказа доста приличен.

Catrice Demi Matt Lipstick 040 Exotic Nude

              Матовите червила на Catrice Demi Matt не са никак нови, но дълго време отлагах да си купя поне едно и видя какво толкова им хвалят. Бяха спрягани дори за двойници на по-скъпа марка по спомен. И през изминалото лято, дойде ред да им дам шанс. Приятелка ме хвана в ДМ и изнуди да си избера няколко нещица за рождения ден. Та си казах, сега е момента и се спрях на номер 040, който изглежда тъмнорозов пастел. На моя подтон обаче ще видите как всъщност изглежда - между керемидено и кафяво. Няма и капка розово, но пък при вас може да е по-неутрално.  

Kenzo Jeu d'Amour EDP

             В света на комерсиализацията, технологиите и бързоотминаващата мода, рядко срещаме нещо стойностно, което освен с приятен външен вид, да е качествено и да не струва много. А що се отнася до парфюмите, през последните години това става все по-трудно. Много марки, нови и нови лансирания, но на високи цени и ухаещи евтино, безлично и сладко. Освен това са и със срамна трайност. Затова и аз търся стари творения, зад които се крие замисъл, вкус и стил. Аромати, които могат да бъдат подпис и са като скрити съкровища. Такива, които малко хора оценят и познават. Днес ще ви запозная именно с един такъв чаровник, който не е просто красиво женско тяло, а със семплата си същност очарова. Не си мислете за Jean Paul Gaultier. Този златен флакон е Kenzo Jeu d'Amour EDP. Вече имам публикация за Elixir, който е по-сладък, богат и чувствен. А първообраза му излъчва класа, елегантност и има особено очарование. Той спокойно би могъл да бъде подпис. Аромата, с който ви свързват и е вашият!

               Jeu d'Amour ухае на жена, не на момиче. На дама, която има своето място в обществото, изграден стил, кариера и самочувствие. Тя излъчва увереност и обича вниманието. Няма как да остане незабелязана и осанката й да е извън сцената.